4ever smooth

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 4ever smooth
    תמי
    09/10/2011

://.foreversmooth./

שלום רב
    רציתי לדעת אם אתם יכולים לתת לי מידע לגבי ההחלקה הטבעים - חומרים טבעיים הנ"ל. אשמח לדעת באילו מספרות עושים את ההחללקנה הנ"ל תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    4ever smooth

הוספת תגובה

• אף אחד מהספרים שיש פה לא מכיר?וחבר?

תמי
    09/10/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי תמי-

**
    09/10/2011

החלקה מחומרים טבעיים לא כזאת טובה לשיער כגון החלקת סברה\קלאופטרה , עדיף ורצוי לעשות את ההחלקה היפנית\ ברזילאית, אני מכירה הרבה שעשו החלקת סברה\קלאופטרה שזו החלקה מחומריים טבעיים וכתוצאה מכך היה להן נשירה נוראית וחזקה בשיער! ואפילו לחלקן נהיה קרחות בשיער! הייתי ממליצה לך על החלקה יפנית,ובכדאי שהשיער לא ינזק תצטרכי לטפל ולטפח את השיער במוצרים איכותיים כגון: שמפו ללא מלחים+מסכה טובה רצוי את של קרסטס ,ואמפולה לשיער אחת לחודש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקה מדהימה

לינה אסטובסקי
    10/10/2011

שלום
    יש לי שיער רגיל ועבה עם גוונים ולא אוהבת את המראה החלק של היפנית ואני עשיתי את ההחלקה הזאת המיוחדת אצל רוני ולאחר 4 שעות חפפתי והשיער נראה בריא ולא נפוח והכי היה חשוב לי שיראה טיבעי זה מאוד מעניין כי כל ההחלקות שעשיתי לא יצאו כמו ''הפוראברסמוט'' בנתיים כבר חודשיים ונראה נפלה מקוה שיחזיק מעמד אוד זמן....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקה מדהימה - תגובה

זאב לוין
    02/11/2011

יש הרבה החלקות בשוק כל הזמן יוצאים גימיקים , אני אישית לא מאמין בהחלקה טבעית - מניסיוני אנ יודע שעל מנת להחליק את השיער צריך כימיה .
    אבל שוב ההחלקה הכי אמינה וטובה היא החלקה יפנית .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו