מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 4ever smoothתמי09/10/2011
://.foreversmooth./
שלום רב
רציתי לדעת אם אתם יכולים לתת לי מידע לגבי ההחלקה הטבעים - חומרים טבעיים הנ"ל. אשמח לדעת באילו מספרות עושים את ההחללקנה הנ"ל תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף אחד מהספרים שיש פה לא מכיר?וחבר?
תמי09/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי תמי-
**09/10/2011החלקה מחומרים טבעיים לא כזאת טובה לשיער כגון החלקת סברה\קלאופטרה , עדיף ורצוי לעשות את ההחלקה היפנית\ ברזילאית, אני מכירה הרבה שעשו החלקת סברה\קלאופטרה שזו החלקה מחומריים טבעיים וכתוצאה מכך היה להן נשירה נוראית וחזקה בשיער! ואפילו לחלקן נהיה קרחות בשיער! הייתי ממליצה לך על החלקה יפנית,ובכדאי שהשיער לא ינזק תצטרכי לטפל ולטפח את השיער במוצרים איכותיים כגון: שמפו ללא מלחים+מסכה טובה רצוי את של קרסטס ,ואמפולה לשיער אחת לחודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה מדהימה
לינה אסטובסקי10/10/2011שלום
יש לי שיער רגיל ועבה עם גוונים ולא אוהבת את המראה החלק של היפנית ואני עשיתי את ההחלקה הזאת המיוחדת אצל רוני ולאחר 4 שעות חפפתי והשיער נראה בריא ולא נפוח והכי היה חשוב לי שיראה טיבעי זה מאוד מעניין כי כל ההחלקות שעשיתי לא יצאו כמו ''הפוראברסמוט'' בנתיים כבר חודשיים ונראה נפלה מקוה שיחזיק מעמד אוד זמן....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה מדהימה - תגובה
זאב לוין02/11/2011יש הרבה החלקות בשוק כל הזמן יוצאים גימיקים , אני אישית לא מאמין בהחלקה טבעית - מניסיוני אנ יודע שעל מנת להחליק את השיער צריך כימיה .
אבל שוב ההחלקה הכי אמינה וטובה היא החלקה יפנית .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)