איך שמים שמן ארגן על השערות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך שמים שמן ארגן על השערות
    רונה
    17/10/2011

1. שמים את זה רק על שיער רטוב אחרי חפיפה?
    כי אם אני מתקלחת בערב, אני לא בטוחה שזה טוב לעור הפנים לשים את השמן הארגן על השיער ואז בלילה זה יורד על הכרית ומגיע לעור הפנים

2. האם שמים את זה בעיקר בשורשים או בעיקר בקצוות? בעיקר בצד החיצוני של השיער או בצד הפנימי (כשמכופפים את הראש קדימה וכל השיער כאילו "נופל לריצפה"?

3. האם להשאיר את השיער פזור אחרי ששמים? או לאסוף את השיער?

4.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איך שמים שמן ארגן על השערות - תגובה

זאב לוין
    18/10/2011

ניתן לשים את השמן גם על שיער לח וגם על שיער יבש - אפשר לשים את השמן מהקצוות ומעלה - עד 10 סנטימטר מהשורש .
    זה לא משנה אם מפזרים או אוספים את השיער .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. למה עד 10 סמ מהשורשים?

רונה
    18/10/2011

זה לא בריא לקרקפת/לשורשים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואני אוסיף ואומר שאצלי הבעיה היא

רונה
    19/10/2011

ואני אוסיף ואומר שאצלי הבעיה היא דווקא "שוונצים" (שיערות קצרות, מבולגנות אחת בשניה שיוצאות מהקרקפת והן בגובה 2 ס"מ, לאחר קירזול). זה כמעט כל הזמן ככה, ובמיוחד בימים עם הרבה לחות.

מה עושים נגד זה?

זה ממש הורס לי את המראה, לדעתי, כי השיער נראה לא נקי ומטופח ככה, למרות שהוא כן נקי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו