מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך שמים שמן ארגן על השערותרונה17/10/2011
1. שמים את זה רק על שיער רטוב אחרי חפיפה?
כי אם אני מתקלחת בערב, אני לא בטוחה שזה טוב לעור הפנים לשים את השמן הארגן על השיער ואז בלילה זה יורד על הכרית ומגיע לעור הפנים
2. האם שמים את זה בעיקר בשורשים או בעיקר בקצוות? בעיקר בצד החיצוני של השיער או בצד הפנימי (כשמכופפים את הראש קדימה וכל השיער כאילו "נופל לריצפה"?
3. האם להשאיר את השיער פזור אחרי ששמים? או לאסוף את השיער?
4.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך שמים שמן ארגן על השערות - תגובה
זאב לוין18/10/2011ניתן לשים את השמן גם על שיער לח וגם על שיער יבש - אפשר לשים את השמן מהקצוות ומעלה - עד 10 סנטימטר מהשורש .
זה לא משנה אם מפזרים או אוספים את השיער .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. למה עד 10 סמ מהשורשים?
רונה18/10/2011זה לא בריא לקרקפת/לשורשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואני אוסיף ואומר שאצלי הבעיה היא
רונה19/10/2011ואני אוסיף ואומר שאצלי הבעיה היא דווקא "שוונצים" (שיערות קצרות, מבולגנות אחת בשניה שיוצאות מהקרקפת והן בגובה 2 ס"מ, לאחר קירזול). זה כמעט כל הזמן ככה, ובמיוחד בימים עם הרבה לחות.
מה עושים נגד זה?
זה ממש הורס לי את המראה, לדעתי, כי השיער נראה לא נקי ומטופח ככה, למרות שהוא כן נקי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)