שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    שרון
    30/10/2011

שלום,
    אני בחורה עם שיער מתולתל אפילו מתולתל מאוד. בשנים האחרונות השיער שלי ארך מאוד, ואני לא יודעת אם זה קשור אבל הוא נהיה ממש חלק.. לא משנה מה אני עושה ואיזה קרמים ושמפויים אני משתמשת השיער חלק... נעלמו לי כל התלתלים. רציתי לדעת האם זה בגלל האורך ואם אני אסתפר זה ישתנה? או שניתן לעשות משהו לגבי זה ?
    אני בת 24, צמחונית לא יודעת אם זה רלוונטי (בעלת בדיקות דם תקינות לחלוטין). תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• חשוב לציין

שרון
    30/10/2011

שאם ניתן לטפל בזה בעזרת תכשירים, אשמח לקבל המלצה על תכשירים שלא נוסו על בעלי חיים. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

אלירן הרוש
    31/10/2011

שלום שרון

יש סיכוי טוב שהשיער ארוך וכבד אז התלתלים קצת מאבדים את זה! ויש מצב שהשיער פשוט משתנה הופך ממתולתל לגלי חלק!!

מה שהיתי מציע זה לבוא לאיבחון במספרה כדי לדעת בדיוק אם זה שינוי השער או רק כובד שמקשה על השיער להתלתל(: ואז לעשות תיספורת טובה ולהשתמש בחומר מתאים!!

שהיה שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו