מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםשרון30/10/2011
שלום,
אני בחורה עם שיער מתולתל אפילו מתולתל מאוד. בשנים האחרונות השיער שלי ארך מאוד, ואני לא יודעת אם זה קשור אבל הוא נהיה ממש חלק.. לא משנה מה אני עושה ואיזה קרמים ושמפויים אני משתמשת השיער חלק... נעלמו לי כל התלתלים. רציתי לדעת האם זה בגלל האורך ואם אני אסתפר זה ישתנה? או שניתן לעשות משהו לגבי זה ?
אני בת 24, צמחונית לא יודעת אם זה רלוונטי (בעלת בדיקות דם תקינות לחלוטין). תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב לציין
שרון30/10/2011שאם ניתן לטפל בזה בעזרת תכשירים, אשמח לקבל המלצה על תכשירים שלא נוסו על בעלי חיים. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום - תגובה
אלירן הרוש31/10/2011שלום שרון
יש סיכוי טוב שהשיער ארוך וכבד אז התלתלים קצת מאבדים את זה! ויש מצב שהשיער פשוט משתנה הופך ממתולתל לגלי חלק!!
מה שהיתי מציע זה לבוא לאיבחון במספרה כדי לדעת בדיוק אם זה שינוי השער או רק כובד שמקשה על השיער להתלתל(: ואז לעשות תיספורת טובה ולהשתמש בחומר מתאים!!
שהיה שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)