מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סברה לשער מתולתלחן31/10/2011
שלום קוראים לי ליטל אני בת 21, יש לי שער מתולתל וארוך מרוב שהוא מתולתל הוא מתכווץ לי נורא וממש קשה לי לסדר אותו ביום יום אני עם קוקו גבוה יחסית או אוספת אותו לבועגלה והוא ממש לא מסתדר לי והוא די מלא אבל אני רוצה שהוא ישאר מלא כמו שהוא והשאלה שלי היא אם כדי לעשות החלקת סברה או כל סוג אחר של החלקה מה אני יכולה לעשות בקשר לשיער ואם כדי ללכת על סברה בכלל וכיאלו עם זה היתסוף על השער שלי סברה אשמח עם תוכלו לענות לשאלתי בהקדם האפשרי תודה רבה ליטל.אני מצרפת אילכם תמונה של השער שלי וזה אחרי מקלחת שאני אוספת אותו לקוקו ואז מפזרת ושוב מחזירה לקוקו אני פשוט לא יכולה ללכת איתו פזור ולכן אני מבקשת את עזרתכם והמלצתכם :).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה נוספת ליטל !
חן31/10/2011תמונה שהשער שלי הוא פזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ליטל-
**01/11/2011אני ממליצה לך לא לעשות החלקת סברה, ההחלקה הזו גורמת לנשירת שיער נוראית ואפילו אני מכירה כאלו שנהיה להן קרחות בגלל ההחלקה!!! וגם אם תרצי לצבוע את השיער אז זה יהיה רק בצבע טבעי מיוחד ורק בשחור. אני ממליצה לך אם כבר לעשות החלקה יפנית היא יותר טובה ופחות מזיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסברה לשער מתולתל - תגובה
זאב לוין03/11/2011אני ממליץ לך על החלקה יפנית , תוכלי לעשות איתה ממש הכל , ואיכות החיים שלך תשתפר בהרבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)