שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות
    ליאורה
    05/11/2011

שלום,
    יש לי כמה שאלות:
    יש לי שיער מקורזל ונפוח, לכן עשיתי לפני כמה שנים החלקה בכל השיער (פתיחת תלתלים של שוורצקוף) ומאז בבית כל חודשיים בערך אני מחדשת את ההחלקה בשורשים בלבד.
    השיער כיום, מבחינת המראה שלו, הוא "הכלאה" של שיער מעט מקורזל ומעט גלי, עם פחות נפח, אבל עדיין יש נפח (אני לא מרגישה בנוח לפזר את השיער לגמרי).
    אני נוהגת לחפוף כל 3 ימים, משתמשת במסיכה לשיער במקום קונדישינר, נותנת לשיער להתייבש בטבעיות ולאחר מכן משתמשת בקרם לחות.
    השיער באותו יום של החפיפה ומעט ביום שלמחרת הוא גמיש, רך ומבריק.אך לאחר מכן בהדרגה שוב מתייבש ומאבד מצורתו וגמישותו. באיזה חומר או קרם עליי להשתמש בשלב זה, כשהשיער יבש (לא לח או רטוב) וכבר אין לו צורה?
    בנוסף, האם אני יכולה לעבור תהליך של סלסול קבוע, כדי שיהיו לי תלתלים מסודרים בשיער עם פחות נפח?
    מאוד אודה לכם על עצתכם!!!
    בברכה,
    ליאורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות

הוספת תגובה

• הי ליאורה

**
    05/11/2011

קרם אולאו רילקס סלים של קרסטס יוריד לך את הנפח בצורה משמעותית בשיער

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, ומה לגבי שאלתי השניה?

ליאורה
    06/11/2011

האם מותר לי לעשות סלסול? למרות שבעבר שיערי עבר פתיחת תלתלים ושמדי חודשיים אני עוברת שוב על השורשים?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, ומה לגבי שאלתי השניה? - תגובה

זאב לוין
    06/11/2011

לגבי הסלסול - את צריכה לעבור טסט בשיער רק ככה אפשר לראות באמת איך השיער יגיב . בנוגע לתכשיר לשיער יכול מאוד להיות שגם שמן מרוקאי יהיה לך טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו