מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רבמירוש17/11/2011
אני בת 26 יש לי שיער שטני/זהוב, גלי , כרגע ארוך (כמעט עד המותן)
בעבר הסתפרתי כמה וכמה פעמים כולל תספורת קארה קארה.
כעת אני שומרת עליו בריא וכל כמה חודשים גוזרת קצוות והוא מתארך.
לפני חודש חזרתי בתשובה ואני עם כיסוי ראש כשאני מחוץ לבית. מאז התחילה לי נשירה. האם יש קשר? או שזו העונה?
אין לי סימני התקרחות חס וחלילה ואני לא נוטלת דבר חדש.
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב - תגובה
אלירן הרוש17/11/2011לפעמים קורה שיש חוסר בברזל וזה גורם לנשירה. או שלא מסתפרים והקצוות שרופים
ואם נושר מעל מאה שערות ביום זה נשירה אם זה פחות אז זה בסדר !
אני חושב שבגלל שאת אם כסוי ראש רוב הזמן והשיער אסוף אז שאת מפזרת אותו אז כל מה שנשר בזמן שאת אם הכיסוי. את רואה את זה בבת אחת כל מה שנשר!
אני חושב שאן לך מה לידאוג הכל בסדר(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי-
**17/11/2011לכי להבדק אצל רופא עור אולי חסר לך ויטמין, אבל הסיבה לנשירה מאוד יכולה להיות בגלל הכיסוי ראש, זה ידוע שכיסוי ראש גורם לנשירה , לכן תנסי כמה שיותר לפזר את השיער בבית..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)