החלקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה

ליאת
    09/12/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקה
    ליאת
    07/12/2011

בוקר טוב,
    היי, יש לי שיער ארוך מאוד ודי סמיך...במקור מתולתל אבל עם השנים הפך ליותר גלי(בת 43)...החלום שלי הוא שיער חלק:-)...הולכת בחורף עם פן אבל בקיץ הפן לא מחזיק אפילו דקה...
    השאלה היא מה סוג ההחלקה המומלץ לשיער שלי שבעברו יש גוונים ושיער בהיר0כרגע צבוע לחום בהיר כבר תקופה של שנה)...האם היפנית יכולה להתאים(בהתחשב בהיסטוריה של השיער) או הצרפתית החדשה ששמעתי עליה?
    אציין כי אני מעוניינת בשער ממש חלק ושלא מצריך עבודה יומיומית על התוצאות למראה חלק...
    בנוסף אשמח להמלצה על ספר שמתמחה בהחלקה מהסוגים הנ"ל בחיפה...אשמח גם אם יהיה כזה שהמחירים אצלו שפויים:-)
    מצרפת תמונה של מראה השיער שלי

תודה מראש
    ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקה

הוספת תגובה

• תמונה נוספת ואולי ברורה יותר

ליאת
    07/12/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זול..???? יראה גם זול וזה לא סימפטי

===
    07/12/2011

שלום רב
    החלקה אינה צבע אם את מחפשת זול אל תעשי החלקה בכלל מאחר והחלקה יפנית היא כמו ניתוח ולעשות ניתוח זה עניין רציני אצל בעל מקצוע רציני שמטרתו לשרת את האינטרסים שלך חלק ואם את צריכה לשלם עבור משהו מושלם חלק מבריק ובריא ובמיוחד שיש לך גוונים בעברך המחיר השפוי אינו מביא לתוצאה באופן רצוי...סימכי על מה שאני אומרת...???? ואני מכירה בעלי מקצוע טוב טוב...שלמי ותהני והכי חשוב עשי סקר עם בעלי מקצוע המובילים בתחום ורק אז החליטי...בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ביקשתי זול ביקשתי שפוי

ליאת
    07/12/2011

זה שאני רוצה שיער חלק לא אומר שאני צריכה לפשוט רגל:-)
    נתקלתי בכל מיני מחירים...חלקם נשמעים לי בלתי שפויים אני בטוחה שיש אנשי מקצוע מצויינים שלוקחים מחירים שפויים...לא אהרוס לעצמי את השיער בשביל עוד כמה שקלים אבל המילה מחיר שפוי היא לא מילה גסה נכון?

בכל אופן אשמח אם תתיחסי לשאלה שלי ואשמח לקבל ממך חוות דעת והמלצות על אנשי מקצוע טובים בחיפה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לי מושג...

===
    08/12/2011

לא מכירה ספרים בחיפה מצטערת...בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו