מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לוריאל קרסטס יש אבדל באיכות ?אסי10/12/2011
האם יש שוני רציני בין המוצרים שלהם ?
או שהם אותו דבר פחות או יותר ?
בגלל שלוריאל וקרסטס זו אותה חברה ולוריאל הרבה יותר
ראיתי בחול שיש כאלו שרשמו שאין אבדל ויש כאלו שאמרו שאין אבדל
ויש אחד שבדק את שתי החברות ואמר שהוא מעדיף תלוריאל!
עכשיו אי אפשר לסמוך על מילה פה מילה שם
השאלה האם יש פה משהו שעובד עם שני המוצרים ?
אני צריך תשובה של נסיון ...
תודה :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי-
**10/12/2011אני השתמשתי בשני המוצרים , ואני מעדיפה את קרסטס, לדעתי המוצרים יותר טובים, המסכה מעולה! ואני מעדיפה את השמפו של קרסטס יש בכל הסדרה של השמפואים של קרסטס כמות קטנה מאוד של מלחים! אני ממליצה לך לעבור למוצרים של קרסטס והמחיר לא בהרבה יותר יקר משל לוריאל , הם כמעט אותו מחיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יש לי עוד שאלה קטנה עם אפשר
אסי10/12/2011תודה :)
מה הכמות שצריך להשתמש בשמפו והמסכה ?
לשיער לגבר עם שיער בנוני קצר כזה ...
שבוע טוב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שלום
**10/12/2011שבוע טוב, מספיק לשים כמות קטנה, ואז לעסות את השיער טוב, ואח"כ לשטוף היטב את השמפו שלא ישאר שאריות של שמפו כי אח"כ השיער נראה חסר חיים, ומומלץ לשטוף בסוף החפיפה את השיער במים קרים אז השיער יראה מבריק ומלא ברק, ובשימוש המסכה לא לשים על הקרקפת כי זה עלול לגרום לנשירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואלה ממש תודה אין עלייךך..
אסי12/12/2011וואלה ממש תודה אין עלייךך..
את היחידה שאמיתית!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)