שיער דליל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער דליל
    יאיר
    10/12/2011

אני עוזר לבחורה בנושא שיער
    ויש לה כמה שאלות ואני כותב את שאלות שהיא רוצה לדעת עליהם תשובה על נושא השיער
    מה אפשר לעשות שיער דליל ואם אפשר איפשהו לגרום לצמיחה של שיער????תן תשובה מלאה איך לטפל וכל
    יאיר .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער דליל

הוספת תגובה

• הי יאיר-

**
    10/12/2011

השיער צומח כל חודש בין ס"מ , לס"מ וחצי. היא יכולה לפתור את הבעיה בכמה דרכים- או שתעשה תוספות שיער וככה השיער יראה מלא , או שיש מוצר בשם טופיק לסובלים משיער דליל, ויש מברשת ביו מגנטית שהיא נגד נשירה והיא מעבה את השיער , אני לא סובלת משיער דליל אבל יש לי את המברשת הזו ואחרי הסירוק השיער נראה יותר מלא! המברשת לא יקרה היא עולה 150 ש"ח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד משהו-

**
    10/12/2011

עדיף לה להיות עם תספורת קצרה כי כמה שהשיער קצר יותר הוא נראה מלא יותר! ויש גם שמפו שגורם לנפח בשיער שכדאי לה להשתמש בו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו