החלקה יפנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקה יפנית
    חן
    18/12/2011

היי, עשיתי החלקה יפנית לפני כשבוע ואחרי חפיפה החלקה ממש לא חלקה כמו שיצאתי מהמספרה אני לא יודעת מה לעשות למרות שהספר אמר לי שאני הצטרך לעשות עם מחליק כל הזמן לעבור עליו ואני לא יודעת מה לעשות עם לחזור לספר ולתייק את התוצאה או פשוט להמשיך ככה עד לשורשים הבאים האם זה אמרו להיות ככה בכלל ההחלקה הוא פשוט מתנפח ונירא ממש לא יפה , אשמח לתשובה בהקדם האפשרי תודה רבה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקה יפנית

הוספת תגובה

• החלקה יפנית - תגובה

אלירן הרוש
    19/12/2011

הי במקרה שהספר עשה לך החלקה יפנית השיער היה אמור להיות חלק ובלי נפח!!!!

השיער אחרי החלקה אמור להיות חלק אבל לא כמו שיצאת מהמספרה בגלל שהספר בטח עשה לך מחליק בסוף כדי שהשיער ישאר חלק !! מאוד חשוב שתבררי איתו אם הוא עשה לך יפנית ואיזה סוג? נראה לי שאם הוא אמר לך שתצתרכי לעשות אם מחליק אז זה לא החלקה יפנית!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקה

חן
    19/12/2011

הוא אמר שזו החלקה יפנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקה - תגובה

אלירן הרוש
    20/12/2011

היתי מציע שתחזרי אלו ושיתקן את ההחלקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אלירן

קיידן
    21/12/2011

היי אלירן ראיתי שהיא בול במצב שלי ואני לא יחלתי להתעלם

למה אתה וזאב (שחכתי איך קוראים למעצב שיער) אומרים שההחלקה לא יצאה טוב?
    אצלכם היא תצא יותר טוב? (אני באמת שואל) אני לא יודע עם אלה שעשו לי תהחלקות באמת עם הכשרות.

אני גם עשיתי החלקה יפנית "בהיר סנטר" והשיער התנפח כמו לא יודע מה גם לי הוא היה מהרגע הראשון חלק ביגלל המחליק ואחרי זה אחרי חפיפה פחות חלק

אחרי זה עשיתי שוב תהחלקה יפנית במקום אחר (על אותו השיער ) והשיער היה ממש חלק שפיצים אבל מתנפח כרגיל!

אני רוצה לעבור שורשים בקרוב (יש לי שורשים מתולתים) ואני ממש מתלבט איפה לעשות אצל המקום הקבוע שלי או אצל אחד המומחים בפורום!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אלירן - תגובה

אלירן הרוש
    21/12/2011

תראי בדרך כלל החלקה יפנית אמורה לצאת חלקה!!!!!

מאוד חשוב לבחור ספר שאם זה לא יוצא חלק סביר ובלי נפח שיתקן עד שתהיה מרוצה!

מאוד חשוב לדעת לאבחן שיער להחלקה לא כל סוגי השיער מתאימים להחלקה !!

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אני בן ועשיתי במקום שחשבתי שאנ

קיידן
    21/12/2011

שחשבתי שאני יקבל את מרב האיכות!!! בהיר סנטר

ככה שהוא איבחן את השער שלי לפני ההחלקה(באתי ליעוץ אבל עם כסף)(הוא היה טבעי לגמרי)

אבל השיער היה מנופח אחרי החפיפה משהו נוראי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו