מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה ייעוץ בנוגע לצבעx02/02/2008
היי אני בעלת שיער שחור, לעפמים גם צובעת אותו על מנת לחזק.
לאחרונה החלטתי שאני רוצה שינוי בשיער, אולי לעבור לג'ינג'י רך עם גוונים חומים, שטני..
השאלה שלי היא כזו:
1. האם צבע זה יתאים או ייתנגש עם גוון עורי שהוא כהה, שזוף..? אם לא, על מה אתם ממליצים מגווני הבלונד-כהה?
2. איך אני מתחילה להבהיר את השיער באופן עצמאי מבלי להרוג אותו?
כדאי לציין שאני סובלת מנשירה והישער שלי חלש ודליל מאוד.
בבקשה אל תמליצו לי על פסים או גווני פלטינה בתור התחלה, אני לא אוהבת את זה.
בבקשה, עזרה..
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וגם!
x02/02/2008הנה תמונות כדי לראות טוב יותר את גוון העור שלי, מבנה הפנים והשיער.
http://i125.photobucket.com/albums/p68/Azphyxia/bunchofpix/4ccce427.jpg
http://i125.photobucket.com/albums/p68/Azphyxia/bunchofpix/ebef7701.jpg
תודה מראש~* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהX
רונן פלג07/02/20081-יתאים
2-בעיקרון צריך לבצע ניקוי פיגמנט ויש כיום חומרי הבהרה נטולי אמוניה
3-ואם השיער שלך כלכך חשוב לך ואת חוששת בגלל שהוא חלש ודליל אז למה את מנסה לטפל בו בעצמך ולא נותנת למקצוענים לעשות את מה שהם יודעים ?!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת..
x07/02/2008אתה צודק, עדיף לעשות תהליך כזה באופן מקצועי.
חומרים נטולי אמוניה? יש שם ספציפי לחומרים מוכרים/מפורסמים כאלו? אם לא אכפת לך להסביר איך בדיוק הם שונים מהבהרה רגילה בנוגע להשפעתם על השיער, תודה רבה.
וד"א כמה זמן תהליך כזה צריך לקחת?.. בכמה טיפולים או בפעם אחת ודי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהx
רונן פלג07/02/20081-לוריאל מהסידרה הורודה של הפלטיניום (הבהרה נטולת אמוניה)
2-להסבר יותר מפורט את פשוט יכולה להתקשר זה יהיה הרבה יותר פשוט מאשר להעלות בכתב קורס הבהרות בשלמותו
3-זה תהליך של מספר שעות כל סוג שיער מגיב בקצב שונה בהתאם לעוביו, איכותו ,צורתו ודרגת הבהירות ההתחלתית
4-טיפול אחד מספיק אך על מנת להתייצב בגוון צריך 2-3 צביעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)