מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש שקניתי קרסטס מזויףאסי01/01/2012
איך אפשר לזהות ?
קניתי ווליוםאקטיב ולפי מה שהבנתי השמפו אמור להקציף
והוא לא מקיף בכלל אולי ממש רואים לבן כזה בהתחלה ואחרי זה אין שום הקצפה שמתי ממש שהשמפו אמור ממש להקציף כמו שמפו רגיל מה אתם אומרים ?
איך ניתן לזהות עם זה מזויף ??
ויש למשהו תאתר של קרסטס בשביל ליראות עם האתר שממנו קניתי רשמי או לא רשמי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש שקניתי קרסטס מזויף - תגובה
אלירן הרוש02/01/2012יש קרסטס מזויף!! אם לא קנית במספרה מורשת קרסטס
את חופפת פעמיים או פעם אחת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעמיים ביום אבל
גלית02/01/2012ואין קצף בכלל אמרו בהתחלה שיש מלא קצף אבל אין בכלל!
דבש שני הראש שלי קצת מגרד...
דבש שלישי לא מרגישים ממש איכות השוורצקוף שהייה לי הרבה יותר איכותי
אבל מה שכן המוצר מזויף שממש מחקה את המקורי !!
ריח חזקק וטוב אריזה מעוצבת יפה ואיכותית ..
אבל זה לא בעיה לזייף..
את החומר שבפנים כן בעיה .
וגם ניהיה לי קסקסים ... מה שלא הייה לי אף פעם ..
השאלה הגדולההה איך אפשר לדעת עם קונים מקורי או לאא??
למה ללוריאל אין אתר מסודר שמראה איזה מספרות מורשות יש ??
כי היום לך תדעע מאיפה אתה קונה אתה צריך לנחש
איך אני יידע עם המספרה שאני קונה ממנה המוצר שלהם מקורי ?
כי כול אחד יגיד שכן אז לך תדע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעמיים ביום אבל - תגובה
אלירן הרוש03/01/2012לא פעמים ביום!! פעם ביום!! לחפוף פעמיים לחפוף לשטוף ולחפוף ןלשטוף!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי
אסי03/01/2012סליחה התכוונתי פעמים ברצף
וכמה פעמים אני אמור להשתמש במסכה ובשמפו ?
כמה פעמים בשבוע ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה ויש לי שיער דק כמה פעמים צריך לח
אסי03/01/2012אה ויש לי שיער דק כמה פעמים צריך לחוף בשבוע ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי - תגובה
אלירן הרוש04/01/2012פעמיים ברצף ואן קצף?
במסכה אני ממליץ להשתמש כל חפיפה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין אבל
אסי04/01/2012גם עם אני יחפוף פעם אחת אמור להיות קצף זה לא משנהה..
פשוט קבלתי מוצר מזויף חד משמעית :)
והזמנתי ממקום אחר בטוח יותר תמוצר ממשווק מורשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)