מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חפיפה לאחר החלקה יפניתבת אל07/01/2012
שלום,
אני עשיתי ביום חמישי החלקה יפנית מבית לוריאל. הספר הציע והמצליץ על מסכה ושמפו מיוחדים לשיער שעבר החלקה. הוא טוען שבשמפו רגיל יש מלחים, שיכולים להרוס את כל תהליך ההחלקה. והציע לי מחיק של 200 שח עבור שני התכשירים. (השמפו והמסכה הם של חברה בשם ANGELICA)
תקציבי אינו מרשה לי להשקיע עוד 200 שח ולכן לא קניתי. הוא בכמובן ניסה לשכנע אותי לקנות ולהשתמש בזה לפחות בחודש וחצי הראשונים, אך ללא הועיל.
רציתי לדעת אם זה נכון, והאם כדאי היה לקנות. וגם האם אפשרי במשך החודש וחצי להשתמש רק במרכך (הוא אמר שבכל מרכך אין מלחים ולכן עם זה אין בעיה).
מכרים המליצו לי להשתמש בשמפו סרקל (של הילדים). האם הוא באמת עדיך משמפו רגיל? האם אין בו מלחים?
אשמח לתשובה מהירה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי בתאל
**08/01/2012לדעתי עלייך כן להשקיע במוצרים טובים ואיכותיים, ובשמפו ללא מלחים, הוא נועד לאחרי ההחלקה ובכלל הוא מעולה אני לא עברתי החלקה ואני משתמשת בו כי שמפו ללא מלחים לא מייבש את השיער, אם את מעוניינת בשיער בריא ומבריק שיראה טוב עלייך להשקיע זה שווה את ההוצאה הכספית , יש הבדל גדול בין המוצרים שנמכרים בסופר פארם לבין המוצרים האיכותיים שנמכרים במספרות, ובמיוחד לאחר שעברת החלקה את צריכה שהוא יראה טוב ומושקם עלייך לרכוש מוצרים טובים ואיכותיים אבל לא מה שהספר המליץ לך אני ממליצה רק על קרסטס! הם המוצרים הכי טובים שיש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי שמפו סרקל?
בת אל08/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי השמפו-
**09/01/2012אני לא יודעת אם כדאי לך לחפוף בשמפו של ילדים, אם את מתעקשת על שמפו במחיר זול אז עדיף לך לקנות בסופר פארם שמפו ללא מלחים יש להם, המחיר הוא בין 20- ל30 שקלים. יש להם כל מיני סוגים מכל מיני חברות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחפיפה לאחר החלקה יפנית - תגובה
זאב לוין11/01/2012שמפו רגיל - עם מלחים - לא אמור להרוס את ההחלקה - אך שמפו מיוחד לשיער אחרי החלקה יוכל בהחלט להועיל - מכיוון ששיערך עבר תהליך כימי מסויים ולכן צריך להיות ניזון מחומרים מסוימים שלא קיימים בשמפו רגיל כיוון שהם חומרים יקרים יותר .
שמפו מיוחד - יגרום לשיערך להראות הרבה יותר טוב .
את לא יכולה לחפוף רק אם מרכך - שיערך יראה שומני ומלוכלך . תחפפי עם שמפו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)