טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אחרי כמה שנים בלי קשקשים, הופיעו אצלי לאחרונה שוב קשקשים. אני חופף את השיער ב"הד אנד שולדרס" (רגיל. אין לי, למיטב הבנתי, שיער שמנוני), ואני עושה את זה ככה: ביום ראשון - חופף פעם אחת; ביום שני - לא חופף, רק שוטף במים; ביום שלישי - חופף פעם אחת; וכך הלאה - יום אחד חופף, יום אחד רק שוטף. אני שוטף את השיער, כי אני תמיד עושה פן אחרי הרחצה, כדי להעמיד את הפוני מקדימה.
מה כדאי לי לעשות כדי להפטר מהקשקשים? הם לא רבים, אבל הם קיימים וזה לא הכי יפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני הייתי ממליץ לך על שמפילינג של וולה sp ושמפו של קליר סקאלפ מאותה סדרה . השמפילינג הוא פילינג מיוחד לקרקפת נגד קשקשים . מוצר מ-ע-ו-ל-ה ניתן להשיג במספרות מורשות וולה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר