מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עדיף החלקה יפנית או החלקה של משיויויאן06/02/2012
השיער שלי מאוד מאוד דליל ונושר המון (לפני כ- 14 שנים בערך עברתי החלקה רגילה כזו עם חומרים כימיקליים) מאז הייתי עושה פן . עכשיו אני מבררת לגב 2 האופציות , יש לציין שכיום השיער שלי כל הזמן אסוף , אין אפשרות אחרת אצלי , מתולתל מאוד . הבנתי שההחלקה היפנית בכל זאת מכניסים חומרים כימיקליים ואילו המשי ללא חומרים בכלל האם נכון .? ובכלל אשמח לשמוע המלצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עדיף החלקה יפנית או החלקה של משי - תגובה
זאב לוין06/02/2012אין דבר כזה החלקה ללא כימיקלים - אחרת היא לא היתה מחליקה - וכולם היו יכולים לעשות החלקות בבית . זה גימיק שמיועד כדי למכור .
ההחלקה הכי מומלצת ובטוחה היא החלקה יפנית - מומלץ של יוקו סיסטם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המהירה - הבנתי שבמש
ויויאן06/02/2012הבנתי שבהחלקה משי מוסיפים חומר גופרית (כך שאתה צודק זה אכן כימיקלי ) , אז בעצם מה יותר עדיף מבחינת סה"כ החומרים שמשתמשים ב- 2 סוגי ההחלקות ? לא הבנתי מזה סיסטם שכתבת שהיא יותר מומלצת מדוע ? אשמח לקבל יותר מידע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המהירה - הבנתי שבמש - תגובה
זאב לוין06/02/2012החלקה יפנית קיימת בשוק הכי הרבה זמן והיא הכי בטוחה ומומלצת .
כל שאר ההחלקות הם יותר "חדשות" כך שאין איתן מספיק ניסיון .
אני ממליץ לך על יוקו סיסטם מפני שהיא ההחלקה המקורית - היחידה בארץ שבאמת מגיעה מיפן ומנסיוני ומהתוצאות שאני רואה בעבודתי - היא האיכותית ביותר מעניקה לשיער מראה ומגע מדהימים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאב - לוקחת את עצתך אבל האם קיים בש
ויויאן06/02/2012האם קיים בשוק כמה סוגי החלקות תחת השם "החלקה יפנית " ? איך אדע שהשיטה שאתה ממליץ עליה יוקו סיסטם אכן זו ההחלקה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ויוי-
**06/02/2012לא כדאי לך לשקול לעשות שום החלקה, כתבת שיש לך נשירה חזקה בשיער , מומלץ לעשות החלקה אחרי שתפסיק הנשירה כי אחרת הנשירה רק תלך ותחמיר!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה - אך הנשירה כבר
ויויאן12/02/2012מס' שנים מאז הלידות ולא מפסיקה
קראתי שגם למי שיש נשירה ניתן לבצע החלקה אולי לא יפנית אלא החלקה של משי ?
מישהו מכיר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה - אך הנשירה כבר - תגובה
זאב לוין12/02/2012קיימות מספר חברות של החלקה יפנית .
חברת יוקו סיסטם היא החברה היחידה אשר מקורה אכן ביפן והיא נחשבת לטובה בעולם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)