נמאס לי לעשות פאנים אבל אין לי בררה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נמאס לי לעשות פאנים אבל אין לי בררה
    רותם
    21/02/2012

אחריי שנתיים של התעלמות מהמצב אני משתפת ומקווה לפיתרון שלא נראה לי שקיים
    אז ככה :
    אני יתאר לכם את השיער שלי שתבינו יש לי סוג של אפרו\ראמה (אני לא אתיופית) השיער שלי מלא ברמות הזויות חצי תחתון שלו הוא מתולתל מנופח
    תלתלים לא מסודרים ומנופחים וחלק עליון הוא פשוט שבור מקורזל והכי מנופח שאפשר הוא איבד צורה
    אני במשך שנתיים עושה פנים פעמיים\שלוש בשבוע ופן לוקח לי 2 ומחליק 3 אני עושה לרוב פים מחליק פעם ב המון חודשיים
    אני חשבתי שמצאתי את הפיתרון לשיער שלי ואכן זה פיתרון אבל כמה אפשר נשבר לי
    אני יפה ... ואם פן אני מרגישה שאני ממצאת את היופי שלי בלי פן אני מוצאת את עצמי מכוערת אולי הגזמתי אבל הביטחון עצמי ממש יורד לי
    אם אפשר לראות יותר יפה אז למה לא ?
    אבל התעייפתי מהעבודה הקשה של הפאנים... ואני לא יכולה לצאת מהבית בלי אחד הבנתם את הבעיה

פעם השיער שלי היה מתולתל אחיד ארוך ומרהיב ומלא
    אבל אחריי ההחלקה הברזילאית שהתפקששה 2 של פנים 2 חימצונים וצביעה נראלי שמסכות לא יעזרו ואין לי זמן לחכות עד שהשיער יחלים
    החלום שלי שאני יוכל לצאת מהבית עם שיער רטוב ולא יבש ומרגיש כמו קש ביטלתי הרבה יצאות מהבית כי אמרתי לחברות אני לא יכולה אני בלי פאן

זה לא אובססיביות או הערכה עצמית נמוכה אבל עם שיער כזה מעטות היו יכולות להתמודד תודה מקרב לב לעוזרות [=

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

מירב
    22/02/2012

היייי
    רציתי להגיד לך, שלי יש שיער מקורזל, וכבר כמה שנים שאני עושה החלקות אצל הספר שלי והוא פתר לי את כל הבעיות. עד שהגעתי אליו הייתי מתוסכלת כמוך.
    הוא משתמש בכל סוגי ההחלקות והוא ממש מקצועי ומאז אני לקוחה קבועה שלו.
    קוראים לו ויטל.. תחפשי אותו באינטרנט. בטוחה שלא תתאכזבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו