להרוש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להרוש
    בסמאן
    23/02/2012

אהלן..ישלי כמה שאלות (צירפתי תמונה מקווה שזה מספיק ברור)
    *שיער בריא אבל ממש יבש..
    1)באיזה סוג שמפו היית ממליץ לחפוף, וכמה בשבוע
    2) האם צריך לדעתך להשמתש במסיכה כלשהיא
    3) לפעמים אני אוסף לקוקו, כשאני חזרה עם פזור אז הצורה נהרסת כי זה יבש וזה לא יורד לצדדים מה אפשר לעשות עמזה?
    איך אפשר להרגיל אותו ליפול לצדדים ולא קדימה למצח ולעיניים. אולי צריך לגזור קצת מקדימה? אבל הבעיה שאני אוסף לפעמים והאורך לא יספיק
    אשמח לקבל חוות דעת כללית

תודה מראש בנאדם :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להרוש

הוספת תגובה

• להרוש - תגובה

אלירן הרוש
    26/02/2012

הי
    תראה יש לך שיער יפה מה שאתה צריך לעשות כדי שהתלתים היו מושלמים זה קודם כל לא לחפוף כל יום ואז להשתמש בשמפו איכותי ולהשלים את הפעולה עם מעצב

אני פיתחתי מסכה מיוחדת לתלתלים מה שצריך לעשות זה לחפוף פעם בשבוע
    אחרי החפיפה למרוח מהמסכה שלי כמו קרם לחות ולהניח לשיער להתיבש לבד לא לאסוף עד שהוא יבש וכל בוקר במקלחת לשטוף את השיער רק אם מים המסיכה נשטפת השיער נשאר נקי כאילו חפפת עכשו אחרי ששטפת אתה שם שוב מהמסכה וכך אתה חוזר על הפעולה כל יום!
    מה שיקרה שתחזור על הפעולה כמו שאמרתי השיער היה פחות נפוח והתלתלים היו מושלמים

בנתיים אפשר להשיג את המסכה רק אצלי אתה מוזמן (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על ההתייחסות

בסמאן
    26/02/2012

אבל לא הבנתי כשאמרת לחזור על הפעולה על יום התכוונת למסיכה או לשטיפה עם מים בלבד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו