שלום !!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום !!!
    שני
    25/02/2012

אני אשמח לקבל עזרה
    יש לי צבע חום כהה ואני רוצה להבהיר אותו בבית רק עם הבהרה, בלי צבע.
    הבנתי שכמה שמשאירים את חומר ההבהרה יותר על השיער כך זה ניהיה יותר בלונדיני אז רציתי לשאול כמה זמן בערך אני צריכה להשאיר אותו על השיער כדי שיצא לי צבע שמשתלב עם השורשים החומים כהים שלי מפני שאני לא מעוניית לצבוע שורשים אני יותר בכיוון של לצבוע לבלונדיני מלוכלך וכמובן אני גם לא מתכוונת לצבוע את כל השיער רק חלקים ממנו, כדי שישאר לי הצבע הטבעי שלי ועוד צבע יותר בהיר שמשתלב איתו (אני רוצה שייצא לי בערך כמו בתמונה/בסרטון ששמתי פה, ד"א זו אותה אישה , בתמונה ובסרטון).
    אני אשמח לתשובה! תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום !!!

הוספת תגובה

• הנה התמונה

שני
    25/02/2012

כנראה שזה לא שם לי את התמונה בהודעה הקודמת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנה התמונה - תגובה

זאב לוין
    26/02/2012

זה נראה לי כמו גוונים - אני ממש לא ממליץ לך לשחק עם הבהרה בבית לבד - כי זה יכול להרוס לך לגמרי את השיער ואם תשאירי את ההבהרה יותר מדי השיער עשוי אף להתפורר .
    עזבי אותך מנסיונות שיעלו לך ביוקר - לכי לספר!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו