מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תיקון שיער ירקרק לאחר צביעה, דחוף!ליליאנה18/03/2012
שלום, לפני יומיים בערך הבהרתי את השיער בעזרת אבקת הבהרה וחמצן 6%.
הבהרתי פעם אחת, וראיתי שיצא צהוב אז יום אחר כך(אתמול) הבהרתי שוב. עדיין לא הייתי מרוצה מהתוצאה (עדיין היה צהבהב לא יפה במיוחד)
אז החלטתי לצבוע על זה, היום צבעתי את השיער בצבע חום קפה 5.1/2 של גרנייה
והזדעזעתי לגלות שהשיער שלי יצא בגוון ירקרק מכוער וחסר חיים.
השאלה שלי היא, באיזה צבע אני יכולה לצבוע על זה כדיי שלא יראה ירוק אלא לפחות טבעי וחיי?
אין לי תקציב ללכת לספר ולעשות את זה כמו שצריך, והטמטום הוא שבזבזתי הרבה כסף כבר גם ככה על תיקון הטעויות הטפשיות של עצמי חח..
אשמח מאוד לקבל תשובה בהקדם כי אני לא יכולה לצאת ככה מהבית ):
תודה רבה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפשות לא עולה כסף אך לא שווה כלום.
===18/03/2012שימי כובע ולכי לספר...כי התקציב שלך בא על חשבון השיער שלך מה לא מובן??? את מקבלת איתותים ועדיין לא מבינה???
גשי לבעל מקצוע שיסדר לך את השיער ודי עם השטויות שאת עושה לעצמך לבד כמו שנאמר:''הזול עולה יקר''. וחבל על השיער לא על הכסף...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון שיער ירקרק לאחר צביעה
ליליאנה18/03/2012כשאני אומרת שאין לי תקציב אני מתכוונת שאין לי תקציב מה לא מובן?
אחרת לא הייתי פונה לכאן וישר הולכת לספר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון שיער ירקרק לאחר צביעה, דחוף! - תגובה
זאב לוין18/03/2012את חייבת לגשת לשיער כי יכול להיות שתצטרכי תהליך של פיגמנטציה על מנת שהצבע יתפס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון שיער ירקרק לאחר צביעה, דחוף! - תגובה - תגובה
זאב לוין18/03/2012התכוונתי שאת חייבת לגשת לספר / מעצב שיער - תהליך פיגמנטציה אינו תהליך שאת יכולה לבצע בבית ובלעדיו שום צבע לא יקלט בשיער .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)