מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםג'ני20/03/2012
איזה כיף שיש את הפורום הזה,שלום לכולם
אני בת 35 ילדתי לפני כ 9 חודשים ועד עכשיו יש לי נשירת שיער.
מה עושים בנדון.?יש לציין שיש לי שיער ארוך ואני מסתפרת אחת לחצי שנה.
היות והשיער שלי דליל מדי פעם באירועים אני שמה תוספת שיער מסיכות.
איך אני יכולה לשפר את שיערי.?אני גרה בארה"ב ועדיין לא מצאתי ספר טוב.
אגב יש לכם המלצות למעצב שיער טוב בניו-ג'רזי?
אשמח לקבל המלצות.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי ג'ני-
**20/03/2012תספורת תעזור לך להפסקת הנשירה, כתבת שיש לך שיער דליל והוא ארוך אז שתדעי שככול שהשיער קצר יותר הוא נראה מלא יותר! ותעשי גם בדיקות דם אולי חסר לך ויטמנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום - תגובה
זאב לוין20/03/2012לאחר הריון ישנם שינויים הורמונליים וזה נפוץ שנשים חוות נשירה לאחר ההריון .
אני ממליץ לך לעשות בדיקות דם - לבדוק אם לא חסר לך משהו .
במידה והכל תקין - אני ממליץ על סרום טיפות באלאנס סקאלפ של וולה sp - מה שהוא עושה מחזק לך את שורש השערה ואת הקרקפת וכך מונע נשירה שאינה הורמונלית .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
ג'ני21/03/2012ידוע לך איפה אפשר להשיג את החומר לשיער בארה"ב?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי - תגובה
זאב לוין21/03/2012בכל מספרה המורשית לעבוד עם חברת WELLA
או אפילו באי ביי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)