מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחרי הבהרת שיער צריכה עיצוות!!קארין22/03/2012
היי
עברתי לפני חודשיים הבהרת שיער..שיערי ארוך ורק חצי ממנו התבהר בשורש..והקצוות נותרו כהות בצבע חום/ אדמדם הספר שעשה לי את ההבהרה צבע לי כבר כמה פעמים את השיער לצבע חום שוקלד במטרה לכסות את האדום..וללא הצלחה הצבע תמיד דוהה ונותרתי עם שיער שצבוע בהמון גוונים.. הספר המליץ לעבור הבהרה נוספת..תהליך זה כמובן גם עולה המון כסף..לכן רציתי לדעת מה אתם יכולים להציע לי לעשות באופן פרטיי בבית על מנת להגיע לצבע כמעט אחיד בכל השיער, השאיפה שלי להגיע לחום דבש.. אשמח לשמוע פתרונות או שיטות שונות להבהרת השיער
ואם אתם ממליצים על סאני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי הבהרת שיער צריכה עיצוות!! - תגובה
זאב לוין22/03/2012את לא צריכה הבהרה - אלא ניקוי צבע שזו פעולה עדינה יותר
- אם הספר לא הצליח עד כה יכול להיות שהוא לא מספיק מנוסה , עלייך לגשת למעצב שיער מנוסה בתחום על מנת שחלילה שיערך לא יפגע יותר .
מומלצת להגיע אלינו לייעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תודה על התשובה
קארין22/03/2012תודה לך על התשובה..
אשמח לדעת מהו תהליך ניקוי צבע ואיך אני מבצעת אותו בבית? מהם החומרים? ואם יש אפשרויות אחרות להגיע לצבע בהיר באופן עצמאי ומהן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח
קארין22/03/2012אשמח לקבל בבקשה תשובה לגבי צבע בבית כי אין לי אפשרות לתהליך חוזר במספרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר בבקשה לקבל תשובה ל2השאלות
קארין23/03/2012האחרונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר בבקשה לקבל תשובה ל2השאלות - תגובה
זאב לוין25/03/2012זה בלתי אפשרי עשות תהליך של ניקוי בבית!
ואל תנסי אפילו - מעצבי שיער לומדים את זה על מנת לא לגרום נזק לשיער .
תלכי למעצב שיער . !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)