מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פסים לשיער על בסיס מים.רייצל26/03/2012
שלום,
אני מאוד רוצה לעשות כמה פסים קטנים בקצוות השיער בצבע כחול..הבעיה היא שאני לא רוצה לחמצן ושזה ירד אחרי כמה שבועות ושהשיער יחזור לצבע הטבעי שלו..
הבנתי שקיים צבע על בסיס ומים ולא הרבה מספרות משתמשות בו או יודעות על מה אני מדברת...
הייתי שמחה אם תמליצו לי באיזה סוג של צבע להשתמש ...תסבירו לי עליו..
שאלה נוספת צבע על בסיס מים ושטיפה זה אותו הדבר???????
ומאיפה אני יכולה לרכוש אותו..
תודה רבה ויום נפלא :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רייצל
אנג'לה טטרו26/03/2012הצבע מים שאת מתכוונת נתפס רק על צבע שהוא בהיר מאוד
אני לא חושבת שתרצי את התוצאה שזה יתן לך ללא הברה אלא אם את בלונדינית,
אם תירצי בכול זאת אשמח לברר לך איזה מספרות עובדות אם החומר הזה באזור שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבע על בסיס מים 2
רייצל27/03/2012תודה שענית לי..דווקא ראיתי אותו על מישהי עם שיער שחור והשיער שלי לא בלונדיני הוא חום אגוז...
הייתי שמחה לדעת איפה אפשר לעשות את זה באיזור חדרה..
אין אופציה לעשות את זה בבית??
ושוב תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)