החלקת ננוקארטין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקת ננוקארטין
    רויטל
    08/04/2012

היי,
    אני רוצה לעשות החלקה, הלכתי למספר ספרים על מנת לקבל יעוץ וכולם המליצו לי לעשות החלקה של ננוקארטין מאחר וקצוות השיער שלי ממש יבשים.
    רציתי לדעת כמה דברים:
    1. כמה זמן ההחלקה אמורה להחזיק על השיער במידה ואני חופפת פעמיים בשבוע?
    2. על איזה נתונים אני צריכה להסתכל כאשר אני בוחרת את המספרה שאני אבצע בה את ההחלקה? (מלבד המלצות של חברים)
    3. אם אני קונה קופון באינטרנט האם זה יכול להיות לא אמין/החלקה מזוייפת מאחר והמחיר זול יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקת ננוקארטין

הוספת תגובה

• היכנסי ותביני...

שרון
    09/04/2012

אענה לך כך...ההחלקה הזאת אסורה ומסוכנת
    2.מחזיקה על הראש כ-חודשיים שלוש
    3.האם את מתאימה להחלקה זו???
    4.בחירת הספר מתבססת על זאת שהוא עושה המון החלקות שיער ויש אחריות עלייך!!!
    5.קופון מראה כמה הספר נואש ומחפש פרסום...אחרת לא היה עושה קופון ולאחר מכן במידה ותהיה לך בעייה הוא לא יסתכל עלייך(ברוב המקרים) כי הוא כבר מפסיד קופון נוסף.
    6.פראיירים לא מתים רק מתחלפים. חפשי מישהו מוכר שאפשר לסמוך עליו ושיש תנועה במספרה כל הזמן בנושא ההחלקות וכל הקשור לנושא התייעצי ואז לפי האינטואיציה עשי זאת...
    מקווה שעזרתי.

1. כמה זמן ההחלקה אמורה להחזיק על השיער במידה ואני חופפת פעמיים בשבוע?
    2. על איזה נתונים אני צריכה להסתכל כאשר אני בוחרת את המספרה שאני אבצע בה את ההחלקה? (מלבד המלצות של חברים)
    3. אם אני קונה קופון באינטרנט האם זה יכול להיות לא אמין/החלקה מזוייפת מאחר והמחיר זול יותר?
    + הוספת תגובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו