מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צביעת שיער מחום לבלונד בהיר מאודענתתת23/04/2012
יש לי שיער חום עם גוונים (חימצון חזק לחלק מהשערות, לגוון בהיר מאוד!).
אני חושבת לעבור עכשיו לצביעה לבלונד, ויש לי כמה שאלות חשובות לפני שאני נכנסת לסיפור הזה:
1. צביעה של כל השיער מגיעה לקרקפת. עד כמה זה מסכן את הקרקפת והשיער, כי אני מפחדת מנשירה, והשיער שלי דק ועדין.
2. אני רוצה לצבוע משיער חום לבלונד בהיר מאוד וזוהר, כמעט פלטינה. האם צריך לחמצן לפני הצביעה באמצעות בלונדר ומי חמצן 9 או 12%? אם כן
- זה לא יפגע בקרקפת? (כשעשיתי גוונים עם בלונדר ומי חמצן תמיד הזהירו אותי שלא ייגע בקרקפת, אבל צביעה זה להכל!)
3. מישהי אמרה לי שאני צריכה לבקש מהספר לעשות לי "הבהרת שמן" לפני שהוא צובע. מה זה? האם זה חימצון של כל השיער עד הקרקפת? האם
זה מסוכן? עד כמה זה הכרחי בשביל לקבל בלונד חזק? והאם זה הכרחי כשיש לי כבר גוונים?
4. אחרי צביעה ראשונה אצל ספר אני רוצה להמשיך לצבוע בבית את השורשים כשהשיער גדל (הכוונה לערכות צביעה מהסופרפארם). האם בלי
לחמצן בבית, שורשים שצבועים בלי חימצון ייראו טוב עם השערות שהספר הבהיר לפני שצבע? האם בכלל אפשר לצבוע בבית מחום לבלונד בהיר?
5. האם ערכת "הבהרה" של וולה בסופרפארם מיועדת להבהרת כל השיער כמו הצבע עצמו, או שזה כמו בלונדר + מי חמצן לגוונים שאסור שייגע
בקרקפת?
יש עצות אחרות איך לצבוע או מה לעשות? אני מאוד רוצה שהתוצאה תהיה בלונד בהיר, אבל הפחידו אותי שצביעה רגילה לא תהיה בהירה מספיק
וגם שצביעה על הגוונים שיש לי עכשיו תיראה לא טוב. מצד שני הבהרה עד הקרקפת נשמע לי מפחידה
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צביעת שיער מחום לבלונד בהיר מאוד - תגובה
זאב לוין03/05/2012כדי להגיע לשיער בלונד פלטין את תצטרכי להגיע לספר - על מנת לא לפגוע בשיער שהוא כבר עם גוונים קיימים .
את תצטרכי לעבור הבהרה + שטיפה כדי לקבל את הגוון הרצוי .
זה יהיה בלתי אפשרי לעשות את זה בבית מבלי לשרוף את השיער .
גם שורשים תצטרכי להגיע למעצב שיער כי מדובר פה בהבהרה ואני לא ממליץ לעשות נסיונות בבית עם הבהרות או עם ערכות .
אם ברצונך לשמור על איכות השיער אז רק אצל מעצב שיער .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)