מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פתיחת תלתליםלוטם27/04/2012
בשנתיים האחרונות השיער שלי נשר בקביעות יותר מהמוצע, וכרגע השיער שלי הפך להיות דליל וממש מתולתל. פעם התלתלים שלי היו פתוחים, מבריקים ורכים
וכרגע הם צפופים,סגורים יבשים ובקיצור לא מסתדרים בכלל.
רציתי לדעת אם התלתול הזה קשור לנשירה?
והאם כדי לי לעשות פתיחת תלתלים, כי כרגע המצב היחידי של השיער שלי זה קוקו גולגול.
מה היתרונות והחסרונות בעיניין?
והאם יש מספרות מומלצות באזור המרכז שמבינים בפתיחת תלתלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לוטם
אנג'לה טטרו29/04/2012כמו שאת מתארת הכי טוב יהיה לעשות פתיחת תלתלים ,אבל בשביל לתת לך דיאגנוזה מדוייקת אני צריכה לראות את השיער
הכי טוב להתייעץ עם מעצב שיער שיראה את השיער של
יש לך במרכז את אמיר אליהו שהוא מדהים
ויש לך את זאב לווין שהוא גם טוב ואחד ממנהלי הפרום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך מספרי טלפון וכתובות?
לוטם29/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי פתיחת תלתלים
לוטם16/05/2012הלכתי לאמיר אליהו! פשוט מותק של בן אדם ובכלל כל הצוות. הפתיחה ערכה כ20 דק והתוצאה מדהימה! השיער רך הרבה יותר בלי התלתלים המעיקים..ובקיצור פזור הוא המראה החדש.. אז תודה תודה תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)