שער מתולתל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שער מתולתל
    דפנה
    30/04/2012

שלום רב,
    בחצי השנה האחרונה שמתי לב ששערי המתולתל כבר לא מתולתל, ועם הזמן הופך להיות חלק אפילו לא גלי. כיצד אני משקמת את שערי לתלתלים הטבעיים שהיו לי???
    טיפה רקע על הטיפוח כי אולי האשמה נובעת מכאן (או שלא):
    השתמשתי במוצרי פנטן שמפו וקונדישינר וקרם לחות של הסדרה תלתלים מושלמים. ונהניתי משער שופע רך ומתולתל. אך פנטן הפסיקה ליצר את הסדרה של השמפו והקונדישינר לתלתלים. ולכן בתקופה של החצי שנה השמשתי בסדרה חדשה שלהם שלא קשורה לשער מתולתל. בנוסף רכשתי מוצר חדש-בונה תלתלים של מישל מרסיה והשתמשתי בו משהו כמו 5 חודשים (אף יותר) בהתחלה היו לי תלתלים מדהימים. וכעת אני מרגישה אם אינני משתמשת בתכשיר בונה תלתלים אין לי תלתלים טבעיים אלא רק בזכותו וגם התלתלים לא יפים כמו בהתחלה אלא יותר גלי.
    אני רואה את השינוי הקיצוני שהשער שלי עבר ורק לפני חצי שנה היו לי תלתלים גדולים וטבעיים. וכעת כל מה שאני עושה כדרכי בעבר,פרט למוצרי טיפוח שלצערי כבר אין בהישג יד, לא משפר אותו. הייתי שמחה לייעוץ ואף מוצרי טיפוח (אשמח אם תנקבו בשמות ולא תיאור כללי או ניסוי וטעייה אשמח למשהו שמוכיח את עצמו, כי הייתי בטוחה שמישל מרסיה נחשבת חברה טובה, אך אני די מאמינה שבונה תלתלים שלהם הרס לי את התלתלים הטבעים- סוג של תכשיר שהשער מתמכר אליו. אולי אני טועה.
    אשמח לתבונתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שער מתולתל

הוספת תגובה

• שער מתולתל - תגובה

אלירן הרוש
    02/05/2012

הי כמה שאלות

1: מתי הסתפרת פעם אחרונה ? יש לזה השפעה על התלתלים

2: את יודעת שכל קרם לחות ותלתלים גם יכולים להרוס קצת את התלתל

לי יש חומר לתלתלים הוא מעולה היתי ממליץ לך להגיע ליעוץ רק ככה אפשר לעלות על הבעיה.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שער מתולתל

דפנה
    04/05/2012

תודה על העזרה.
    בדר"כ אני משתדלת לספר קצוות שער פעם או פעמיים במהלך השנה.
    תמיד שהשער כבר ארוך אני מספרת עד לקו הכתפיים.
    אשמח לדעת מהו המוצר שלך לתלתלים, אני בספק שאוכל להגיע עד לתל אביב לייעוץ. האם יש לך סניפים נוספים בארץ? (עפ"י האתר שלך אני מבינה שאין אבל מנסה את מזלי :) ומחזיקה אצבעות)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שער מתולתל - תגובה

אלירן הרוש
    08/05/2012

הי
    אן לי עוד סניפים (:

מאיפה את?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו