מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חפיפת שיער אחרי רחצה בבריכהנויה05/05/2012
אני שוחה כל בוקר בבריכה מחוממת. אני חובשת כובע ים .
השיער שלי צבוע בגווני בלונד מתכתי.
מה הכי רצוי לשיער צבוע. לחפוף כל יום אחרי הרחצה בבריכה או לחפוף פעם באחת כמה ימים. (בבריכה עם הכובע השיער לא נרטב לגמרי - נרטב רק בחלקים הקרובים לשולי הכובע.
מאז שהתחלתי לשחות השיער שלי נראה מאד דהוי וכמה ימים אחרי הצביעה הוא כבר משנה צבע ודוהה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי נויה-
**05/05/2012חובה אחרי שנכנסים לבריכה לשטוף את השיער במים מתוקים, הבריכה גורמת נזק לשיער, לקרסטס יש סדרה שלמה של מוצרים שמגנים על השיער מפני בריכה\ים\ושמש בשם -קרסטס סוליי. מומלץ מאוד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספיק לשטוף במים מתוקים.?
נויה06/05/2012או שצריך גם לחפוף עם שמפו? אני מזכירה שאני שוחה כל יום. זה לא מזיק לחפוף כל יום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגע חפיפת השיער אחרי הבריכה-
**07/05/2012תוכלי לחפוף כל יום ללא חשש אם תקני שמפו טוב ואיכותי שגם מנקה את השיער וגם משקם אותו, עדיף שמפו ללא מלח- שמונע יובש וחיספוס בשיער, ושימי מסכה פעם בשבוע וככה שיערך יראה בריא ולא יגרם נזק מהבריכה. יש לי טיפ עבורך- הכלור נמצא בכמויות גדולות בבריכה והוא גורם ליובש חזק ולחוסר ברק בשיער ,תמרחי קרם לחות על השיער או מרכך שיער לפני שאת נכנסת לבריכה, בכדאי שהשיער יספוג את הקרם\ מרכך ולא תהיה לו יכולת לספוג כמויות גדולות של כלור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. אנסה לעשות את זה.
נויה07/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)