חפיפת שיער אחרי רחצה בבריכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חפיפת שיער אחרי רחצה בבריכה
    נויה
    05/05/2012

אני שוחה כל בוקר בבריכה מחוממת. אני חובשת כובע ים .

השיער שלי צבוע בגווני בלונד מתכתי.

מה הכי רצוי לשיער צבוע. לחפוף כל יום אחרי הרחצה בבריכה או לחפוף פעם באחת כמה ימים. (בבריכה עם הכובע השיער לא נרטב לגמרי - נרטב רק בחלקים הקרובים לשולי הכובע.

מאז שהתחלתי לשחות השיער שלי נראה מאד דהוי וכמה ימים אחרי הצביעה הוא כבר משנה צבע ודוהה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הי נויה-

**
    05/05/2012

חובה אחרי שנכנסים לבריכה לשטוף את השיער במים מתוקים, הבריכה גורמת נזק לשיער, לקרסטס יש סדרה שלמה של מוצרים שמגנים על השיער מפני בריכה\ים\ושמש בשם -קרסטס סוליי. מומלץ מאוד...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מספיק לשטוף במים מתוקים.?

נויה
    06/05/2012

או שצריך גם לחפוף עם שמפו? אני מזכירה שאני שוחה כל יום. זה לא מזיק לחפוף כל יום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע חפיפת השיער אחרי הבריכה-

**
    07/05/2012

תוכלי לחפוף כל יום ללא חשש אם תקני שמפו טוב ואיכותי שגם מנקה את השיער וגם משקם אותו, עדיף שמפו ללא מלח- שמונע יובש וחיספוס בשיער, ושימי מסכה פעם בשבוע וככה שיערך יראה בריא ולא יגרם נזק מהבריכה. יש לי טיפ עבורך- הכלור נמצא בכמויות גדולות בבריכה והוא גורם ליובש חזק ולחוסר ברק בשיער ,תמרחי קרם לחות על השיער או מרכך שיער לפני שאת נכנסת לבריכה, בכדאי שהשיער יספוג את הקרם\ מרכך ולא תהיה לו יכולת לספוג כמויות גדולות של כלור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. אנסה לעשות את זה.

נויה
    07/05/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו