טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני עושה החלקות כימיות רגילות ,תמיד בשורשים שצמחו כרגע השיער פגום מאוד ישר ובלי צורה ואפילו נשבר בקצוות האחרונים. כבר 7 חודשים שלא החלקתי ואני שוקלת החלקה יפנית בשורשים. עשו לי טסט על הקצוות הפגומים והשיער פשוט נשבר. התייעצתי עם מס' ספרים שחלקם אמרו שניתן רק לשורשים ויש כאלה שאמרו שלא מוכנים לעשות לי בשום אופן ולא רוצים לקחת צ'אנס. אני רוצה להתייעץ האם אוכל לעשות בשורשים ושהחומר לא יגע לי בקצוות אפילו אני פוחדת מהחומר שיעבור לקצוות בשטיפה. האם יש לכם עצה בנושא. כמו כן במידה ולא ניתן אני ארצה לעשות החלקת אקסטנסו של לוריאל (לשיער צבוע) רק לשורשים. האם החומר פחות אגריסיבי? או שכדאי שאשמן את הקצוות כדי שתהיה חציצה.. ודבר אחרון האם ההחלקה של לוריאל נחשבת יותר טובה משוורצקוף או מקוואנטום?
אודה על תשובתכם המהירה כי אני ממש בלחץץץץץ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ניתן לפזר חומר מגן על הקצוות בזמן הפעולה אך עדיין הפעולה אמורה להתבצע רק באיזור הצמיחה המחודש *לוריאל אקסטנסו -פתיחת תלתלים/החלקה קלה שוורצקוף-החלקה קוואנטום-החלקה יפנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר