השיער לא אורך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השיער לא אורך
    תמרה
    06/05/2012

שלום:)
    כמה ס"מ בערך השיער אורך בשנה?
    הסתפרתי לפני קצת יותר משנה והשיער שלי כמעט ולא ארך..זה אפילו ניראה כאילו הוא התקצר..הספר אמר לי שאני צריכה לגזור קצוות כל חודשיים-שלוש אבל אם אני יסתפר אז איך השיער יארך לי?? אני גם עושה כמעט כל יום מחליק או פן..
    יש דרך להאריך את השיער חוץ מלהסתפר קצוות?
    תודה. =)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השיער לא אורך

הוספת תגובה

• הי תמרה-

**
    06/05/2012

השיער אורך בין ס"מ ל- ס"מ וחצי בחודש, השיער כן אורך לך אבל כנראה שיש לך קצוות מפוצלים ואת לא גוזרת אז השיער שאורך מתקצץ לך ונראה לך שהוא לא אורך...הספר שלך צודק את צריכה לגזור קצוות פעם בשלושה חודשים לפחות בשביל להאריך את השיער ויגדל בריא.. ובשביל להאריך שיער אל תשתמשי הרבה במחליק הוא שורף את השיער , ואם כבר את מחליקה עם המחליק שימי מגן חום בשם נקטר טרמיק של קרסטס, הוא מגן מפני החום של המחליק וגם מזין את השיער דרך החום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השיער לא אורך - תגובה

זאב לוין
    08/05/2012

השיער גודל כסנטימטר בחודש אך אם הוא מתחיל להתפצל הוא נשבר בנקודה שהפיצול התחיל וכתוצאה מכך השיער מתקצר .
    כדי למנוע מזה לקרות מומלץ לעשות קצוות אחת לשלושה חודשים על מנת לגזור את החלק שמתחיל להתפצל כל עוד הוא קטן וכך למנוע את שבירת השיערה . בנוסף אם תקפידי כל שלושה חודשים תצטרכי לגזור רק כסנטימטר ואם את מחכה תצטרכי לגזור הרבה יותר כי הפיצול יהיה הרבה יותר גדול מסנטימטר .
    לדוגמא : אם בשנה אמור לצמוח לך 12 סנטימטר - אם תקפידי להסתפר אחת לשלושה ארבעה חודשים יגזרו לך כ 4 סנטימטר סהכ . עדיין תצליחי להאריך 8 סנטימטר .

אם לא תקפידי יצטרכו לגזור הרבה יותר או שהשיער ישבר בעצמו ויתקצר .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואם אני לא יסתפר

תמרה
    08/05/2012

ואם אני לא יסתפר הרבה זמן אז השיער שלי פשוט ישאר באותו אורך כל הזמן עד שאני יסתפר?גם אם זה כל החיים? O:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לתמרה-

**
    08/05/2012

השיער יארך לך אבל יתקצץ לבד וישאר באותו האורך אם לא תגזרי את הקצוות המפוצלים, וחוץ מזה שיש קצוות מפוצלים והשיער קצת שרוף זה לא נראה אסתטי , ונראה זוועה , תגזרי את הקצוות ותארכי שיער בריא שיראה מהמם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעיה שאומרים לספר ס''מ

נטלי
    09/05/2012

והוא מוריד חצי מטר.:S

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקה

תמרה
    11/05/2012

נכון בגלל זה אני לא רוצה להסתפר,כי הספר לא באמת יוריד לי רק ס"מ אחד.
    וגם אם אני יסתפר השיער לא יהיה בריא כי אני עדיין ימשיך לעשות מחליק..מה לעשות???? :(
    אם אני אעשה החלקה יפנית ויפסיק עם המחליק השיער יארך לי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה על העיכוב

נטלי
    21/05/2012

לא יודעת. נראה שאת צריכה לעשות קצוות בכל מקרה. תתעקשי שלא יוריד לך יותר מדי!
    מאז שהייתי קטנה אמא שלי היא זו שעושה לי קצוות, בבית, אחת לשלושה חודשים עומדת ישר עושה לי ס''מ בכל פעם , והשיער אורך אחלה. אחרי שהסתפרתי פעם אחת קארה, היום אורך השיער שלי עד המותן. אבל עכשיו אני צריכה לטפל בו יותר- ככל שאורך יותר, הוא נחלש:S

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו