צמות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צמות
    שרה
    11/05/2012

אני עוש צמות בשיער כל הזמן רק בחפיפה מפזרת אותם האם ביגלל שאני עושה צמות אני יכולה ליפגוע בשערי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צמות

הוספת תגובה

• עוד משהו

שרה
    13/05/2012

לפני שאני קולעת את השיער אני נוהגת לשים קרם עיצוב לשיער ואז קולעת אותו, האם זה תקין? בנוסף לשאלה הראשונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי רחל-

**
    13/05/2012

אם את אוספת את השיער חזק ואדוק מידי אז זה עלול לגרום לנשירה, אבל את צריכה לפרק את השיער בשעות הפנאי שלך שאת בבית כי השיער צריך לנשום זה לא טוב שהוא כל הזמן אסוף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צמות

שרה
    13/05/2012

לא אני קולעת צמה בצורה חופשית לגמרי ורק בסוף צהצמה מהדקת רציתי לישול גם איך כל אלה שעושים רסטות כמו עידן רייכל שזה כבר שנים השיער שלו ניראה מלא וטוב אודה לך על תשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו