טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי בעיה קלה של שעירות ייתר. הבנתי שאפשר לחמצן כדי לגרום להבהרת השיער וע"י כך לטישטוש המראה השעיר. האם ניתן לעשות זאת בידיים, באיזור הפיאות ובבטן? כמה זמן זה יחזיק והאם זה נכון שזה גורם לשיער לצמוח עבה יותר וכהה יותר אח"כ? תודה, לא יודעת אם זה הפורום המתאים לשאול אבל אשמח לתשובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם באמת יש לך בעיה של שיעור יתר, אז החימצון לא יפתור אותה. אלו יהיו אותן שערות, רק בלונדיניות. לא רואה את הטעם בזה. בטח לא היום שיש כל כך הרבה דרכים להסיר שיער. לא הייתי ממליצה לך על פתרונות כמו סכין גילוח (רק מגביר את הצמיחה) אבל חשבתם על מכשירים ביתיים? אני משתמשת בסינרון מי ואני מאוד מרוצה ממנו. תוך שישה טיפולים בערך מתחילים לראות תוצאות. נסי לחשוב יותר בכיוון הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר