מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פתיחת תלתלים שלא הסתיימה בטובבחורה 2718/05/2012
לפני כשבועיים עשיתי פתיחת תלתלים הכל היה טוב ויפה כמה ימים לאחר מכן שורש השערה בחלק העליון של הראש הרגיש כאילו שרוף. התקשרתי למספרה ואמרו לי להגיע על מנת שהספר יראה על מה מדובר. הספר הסתכל ונגע בשיער ואמר שיש לעשות נטרול של החומר של הפתיחה פעם נוספת. כמו כן הוא אמר שאין מה לדאוג ולאט לאט השערה תתרכך ושרק יהיה לי קצת יותר נשירה מבדרך כלל.
אחרי שבועיים השיער עדיין מרגיש שרוף בשורש ואף התחילו להיות לי קשקשים דבר שמעולם לא היה לי!!! מעבר לכך כואב לי שאני נוגעת בקרקפת באיזור שבו השערה כמעין שרופה..
שאלתי היא : מה עושים במצב כזה? האם יש דרך לרכך את שורש השיערה? האם זהו מצב שכיח אחרי פתיחת תלתלים?
חשוב לציין כי זאת לא הפעם הראשונה שאני עושה פתיחת תלתלים ותמיד הייתי מרוצה..
אשמח לתשובה עניינית ומהירה כיוון שאני מאוד מוטרדת מהעניין. תודה ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי שני-
**18/05/2012את צריכה לרכך להגן על השיער ולשקם אותו עם שמפו+מסכה+אמפולה איכותיים עדיף את המוצרים של קרסטס הם הכי טובים ורואים איתם תוצאות מידיות, הספר חייב לפצות אותך על פתיחת התלתלים הכושלת!!! ועל זה שהרס את שיערך! ולא ידע לעבוד טוב עם החומר! ועוד בחוצפתו אומר לך שיהיה לך נשירת שיער בעקבות פתיחת התלתלים, שיביא לך מוצרי שיקום לשיער במתנה על זה שהרס את שיערך בתור פיצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי כמה שאלות נוספות
בחורה 2718/05/2012היי קודם כל תודה על העצה.
כמה שאלות נוספות
השיער יכול להתלש ממקרה כזה? כמה זמן לוקח לשקם את השערה? והאם זה ישתקם או שאני צריכה לחכות שהשער יגדל עד שיגיע למצב שאני יכולה לגזור את החלק הפגום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהודרך אגב האם אתה ספר ?
בחורה 2718/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בערך מה שקרה לי ביום שני האחרון!
ענבל25/05/2012אני כבר כמה ימים פשוט בהלם, מאז שהבנתי מה קרה לשיער שלי כשעשיתי החלקת שמן /פתיחת תלתלים ביום שני בפעם השנייה ... כל כך טיפשה! לא מאמינה!
עברתי פתיחת תלתלים בעבר אצל אותו ספר והשיער היה נראה פשוט מעולה.. החודש עברה שנה מאז והגעתי אליו למספרה והוא שאל מתי אני חוזרת לחדש את הפתיחה..
השיער היה פשוט מתולתל יפה ואהבתי אותו כל כך, ממש פחדתי לעבור את הפתיחה שוב אבל השתכנעתי. במשך כשנתים לא נגעתי בו עם מחליק/ פן .. מה שהייתי עושה על בסיס קבוע לפני, בשביל לשקם אותו והוא היה נראה מהמם ונעים למגע!
מיד אחרי פתיחת התלתלים הרגשתי שכל הקצוות שרופות.. ולמעלה יש לי מין שוונצים כאלה מגעילים שמזה הכי פחדתי!
אני פשוט בשוק, בוכה כל היום, לא יודעת מה לעשות!
שנתיים חיכיתי להגיע למצב הזה.. והכל נהרס בשעה!
אני לא צוחקת.. פשוט בא לי למות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שני
אנג'לה טטרו28/05/2012בשביל לתת לך דיאגנוזה מדוייקת אני צריכה לראות את השיער
כפי מה שאת מתארת החומר ששמו לך כנראה לא התאים לשיער .
הייתי מציאה לך לך להשתמש בטיפול לשיער כמו מסכה איכותית ושמפו ללא מלחים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)






.jpg)


