מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נזק מגווניםיעל21/05/2012
שלום!
אני בת 53 בעלת שיער מלא ובריא באורך קארה בינוני. אני נוהגת לעשות גוונים בהירים כבר 25 שנה. בפעם האחרונה החלפתי מספרה נעשו לי גוונים ולאחר מכן גם כנראה סוג של שטיפה (יש לי שיער שטני וגם לבן כמובן),מאחר והגוונים לא היו בהירים מספיק הוספו לי כעבור שבוע עוד גוונים, במהלך 5 הדקות האחרונות עם נייר אלומיניום השתמש הספר בפן עם פיה רחבה מאוד לזרוז התהליך, אני רוצה לציין שהפן היה חם ביותר וניירות האלומיניום להטו. מאז, כשבוע לאחר הגוונים שנעשו בפעם השנייה חפפתי פעמיים, ובכל פעם בזמן שייבשתי את השיער בפן חופשי, נושרות מראשי שיערות מאוד קצרות לבנות כמו לאחר תספורת וגם מעט שיערות מסולסלות ומספר קווצות של שיער קשור שנראות שרופות. דבר כזה מעולם לא קרה לי ואני ממש מודאגת, כאמור שיערי מלא ובריא. האם יש לך השערה ממה נגרמה התופעה ומה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי יעל-
**22/05/2012בכדאי לשקם את השיער את צריכה לטפל ולטפח את השיער בשמפו+מסכה+אמפולות לשיער במוצרים איכותיים עדיף ורצוי את של קרסטס רק איתם רואים תוצאות מידיות! ולהסתפר כמה שיותר להוריד את השרוף , ולהחליף ספר בספר מקצועי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזק מגוונים - תגובה
זאב לוין22/05/2012התהליך שעשו לך עם הפן זה תהליך שאסור בתכלית האיסור לעשות !!
כנראה ששערך נפגם בתהליך . מה שאת יכולה לעשות זה לטפל בשיער במסיכות ואמפולות .
אני אישית ממליץ על מסיכה + אמפולה מסדרת וולה SP REPAIR ניתן להשיג במספרות מורשות וולה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)