שיער דליל,יבש עם המון קצוות מפוצלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער דליל,יבש עם המון קצוות מפוצלים
    מור
    05/06/2012

יש לי שיער דליל,יבש,שרוף קצוות מפוצלים הסתפרתי לפני כחודשיים ולא ארך לי כלום מאז
    הוא לא אורך בכלל הוא מגיע טיפה אחרי הכתפיים..
    אני כל יום עושה מחליק כי השיער מתולתל ומקורזל מטבעו וקשה מאוד להסתדר איתו!!!
    וגם שאני עושה מחליק ישר זה נהרס ומתבלגן ולא מחזיק מעמד...
    מה אפשר לעשות כדי לשקם את השיער ? וכדי שיהיה ארוך יותר ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עוד משהו

מור
    05/06/2012

לפני חודשיים הסתפרתי ..אחרי שלפחות 3 שנים לא הסתפרתי ונראה לי שהקצוות המפוצלים הגיעו ממש עד לשורשים כבר ...מה אפשר לעשות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי...

מעיין
    05/06/2012

גם השיער שלי מתולתל ומקורזל ומחליק לא מזיז לו יותר מידי, אני עושה פן כל שבוע (לא מוכנה לעשות החלקה, עדיין לא הומצאה השיטה שמחליקה בלי סיכונים) . עצה קטנה- אם השיער שלך דליל, ומפוצל -תזרקי את המחליק, הוא פשוט קורע את השיער ואז השיער נראה דליל יותר ובגלל זה את לא רואה שהוא אורך והשיער שלך פשוט נהרס.
    אני יודעת עד כמה זה מעצבן שהשיער שלך מקורזל, תאמיני לי, שנים ששפכתי בקבוקי קרם מלאים על השיער שלי. נסי לסדר את השיער עם קרם, רק לא מחליק...
    בהצלחה! :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי מור-

**
    06/06/2012

הסיבה שהשיער לא אורך -בגלל שיש קצוות מפוצלים והשיער עדיין בטח שרוף מהמחליק, השיער כן אורך לך אבל מתקצץ לבד ולכן נראה לך שהוא לא אורך, את צריכה לגזור את כל הקצוות המפוצלים, לא להשתמש בכלל במחליק הוא שורף את השיער!!! עדיף לעשות פן ובמרחק לא להצמיד את הפן לשיער , ולשים מגן חום מפני הפן בשם נקטר טרמיק הוא מגן מפני חום הפן ומזין את השיער דרך החום, ומונע נזקים לשיער, תטפלי בשיער במוצרים איכותיים בשמפו ומסכה ואמפולה , תקפידי לגזור קצוות לפחות כל שלושה חודשים, ואז השיער כן יארך לך ויהיה בריא ומבריק!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ו....

מור
    06/06/2012

תודה רבה.. אפשר הסבר מזה אמפולה ?
    ואני יודעת שאני לא יצליח להימנע ממחליק השיער שלי מתולתל ממש ממש קצר אי אפשר לעשות איתו כלום ...
    ובקשר ללגזור כל שלושה חודשים נראה לי בסוף לא יישאר לי שיער עכשיו הוא בערך קארה ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

מור
    06/06/2012

הדבר היחיד שאני יוכל זה פשוט אחרי שהשיער מתייבש מהחפיפה טיפה לעבור עם מחליק מן פתיחת תלתלים כזו אבל עדיין ישארו התלתלים.....זה גם הורס תשיער?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מור-

**
    07/06/2012

אמפולה זו ההזנה הכי טובה שיש לשיער, והעצה שלי אלייך- לזרוק את המחליק לפח הוא שורף את השיער ! ואו שתעשי אצל ספר מקצועי פתיחת תלתלים, אם את מעדיפה תלתלים, או שתלכי לספר שיעשה לך פן פעם בשבוע , ככה שיערך לא ישרף הספר יעשה לך פן ממרחק ופן טוב יחזיק לך כל השבוע חלק , ואם תטפלי בשיער במוצרים איכותיים שיערך יארך בריא וחזק, ו אם את מתעקשת על המחליק אז תקני את נקטר טרמיק של קרסטס הוא מונע נזקים לשיער , מגן מפני חום המחליק ומזין את השיער דרך החום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ו.....

עמיתיייי
    08/06/2012

תודה רבה... ומה המחיר בערך של אמפולה?
    ואם אני יסתפר שוב ולא יגע במחליק וישים שמפו ומרכך ואת האמפולה

תוך כמה זמן השיער יארך ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו