מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי ספריימעיין05/06/2012
היי, נראה לי שעשיתי טעות, קניתי ספריי לשיער גליס של שוורצקוף (שחור, לשיער פגום) ורשום עליו שצריך לרסס אחרי חפיפה על שיער לח.
יש לי 2 שאלות לגבי זה אם אתם מבינים בנושא-
אני עושה פן כל שבוע אז האם אני יכולה פשוט לרסס אותו על השיער שלי כמו שהוא?
והאם אפשר להשתמש בספריי הזה לאחר החפיפה ואז לעשות פן?
והספר שלי אומר לי כל הזמן שלפני שעושים פן אסור למרוח או להתיז שום דבר על השיער אלא רק אחרי הפן. לי, זה לא נראה הגיוני, כי מה הטעם בלעשות נזק ואז למרוח סרום הגנה אחרי שהנזק כבר קרה. אני צריכה להתעקש איתו על זה או שהוא צודק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי מעיין-
**06/06/2012את צריכה להשתמש לפני הפן בנקטר טרמיק של קרסטס הוא מונע נזקים לשיער ,הוא מגן מפני חום הפן ומזין את השיער דרך החום! מומלץ מאודדד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
מעיין06/06/2012אני מחפשת משהו זול יותר, משהו שלא אצטרך לקחת משכנתא כדי לשלם עליו... משום מה כל מוצרי השיער שנמכרים במספרות עולים המון וכשמשווים את המרכיבים שלהם למוצר שנקנה ב- 40 ש"ח הם זהים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי ספריי - תגובה
זאב לוין10/06/2012אני אישית לא כל כך מכיר את המוצר - אבל מהנסיון שלי יש ספריי הגנה מפני חום של חברות אחרות שאני מכיר - וכמובן ששמים אותו לפני הפן על שיער לח על מנת להגן על השיער מפני הפן .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)