שאלה לגבי ספריי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי ספריי
    מעיין
    05/06/2012

היי, נראה לי שעשיתי טעות, קניתי ספריי לשיער גליס של שוורצקוף (שחור, לשיער פגום) ורשום עליו שצריך לרסס אחרי חפיפה על שיער לח.
    יש לי 2 שאלות לגבי זה אם אתם מבינים בנושא-
    אני עושה פן כל שבוע אז האם אני יכולה פשוט לרסס אותו על השיער שלי כמו שהוא?
    והאם אפשר להשתמש בספריי הזה לאחר החפיפה ואז לעשות פן?

והספר שלי אומר לי כל הזמן שלפני שעושים פן אסור למרוח או להתיז שום דבר על השיער אלא רק אחרי הפן. לי, זה לא נראה הגיוני, כי מה הטעם בלעשות נזק ואז למרוח סרום הגנה אחרי שהנזק כבר קרה. אני צריכה להתעקש איתו על זה או שהוא צודק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי ספריי

הוספת תגובה

• הי מעיין-

**
    06/06/2012

את צריכה להשתמש לפני הפן בנקטר טרמיק של קרסטס הוא מונע נזקים לשיער ,הוא מגן מפני חום הפן ומזין את השיער דרך החום! מומלץ מאודדד...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

מעיין
    06/06/2012

אני מחפשת משהו זול יותר, משהו שלא אצטרך לקחת משכנתא כדי לשלם עליו... משום מה כל מוצרי השיער שנמכרים במספרות עולים המון וכשמשווים את המרכיבים שלהם למוצר שנקנה ב- 40 ש"ח הם זהים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי ספריי - תגובה

זאב לוין
    10/06/2012

אני אישית לא כל כך מכיר את המוצר - אבל מהנסיון שלי יש ספריי הגנה מפני חום של חברות אחרות שאני מכיר - וכמובן ששמים אותו לפני הפן על שיער לח על מנת להגן על השיער מפני הפן .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו