מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער דק וללא ברקמישהי09/06/2012
שלום רב
פעם בהיותי יותר צעירה היה לי שיער מלא עם נפח הייתי שמה מוס והיו לי טלטלים מאוד יפים
השיער שלי מטיבעו לא מטולטל .
היום בגיל 41 אחריי דכאון קשה לידות משברים ומחלות השיער שלי נורא דליל יבש חסר ברק אני עושה פסים זה הכי מתאים לי השיער שלי מגיעה עד הכתפיים אני עושה לעצמי פן אבל חייבת להעביר עליו כל יום גם אם עושים לי פן מיקצועי הוא ישר נופל ולא מחזיק ניסיתי לשים מוס וקצת לעשות נפח לא הולך הוא יותר יבש ניסיתי קרמים למיניהם אבל הכל כבד לשיער ולא מחזיק מעמד אני לא יכולה בלי פן כי אז אני נראת נורא מוזנחת מה עליי לעשות העיניין רק מעציב אותי ומשרה בי תחושת דיכאון
אנא עצתכם
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער דק וללא ברק - תגובה
זאב לוין10/06/2012קודם כל אולי התספורת שלך לא מתאימה - נפח קשור מאוד בתספורת דירוג השיער יכל להוסיף לך נפח .
בכל מקרה את מאוד מוזמנת להגיע אליי לייעוץ כדי שתוכלי להיות מרוצה מהנתונים הטבעיים שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)