מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפים לחופף ולספרגליה26/07/2012
אני מבולבלת ולא יודעת מה מקובל לתת :
1. לחופף
2. לתספורת
3. לגוונים ראש מלא
4. לגוונים ראש מלא עם חפיפה
3. למנהל שעושה תספורת
4. למנהל שעושה לי גוונים
באמת מבולבלת. לא רוצה לאכזב ולצאת "בסדר"...
אשמח לתשובה לכל האפשרויות כי אני באמת לא יודעת ותמיד יוצאת מהמספרה מבולבלת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפים במספרה-תגובת מעצב שיער
רוי מזרחי26/07/2012טיפ נותנים שמרוצים
כאן זה לא מסעדה וזה לא חובה אולם שכירים נוהגים לתת שרות טוב יותר למי שמצפר אותם באופן קבוע כך שזה יד רוחצת יד.
לפנק את החברה במספרה בסופו של דבר ראי בזה חלק מהתשלום והשרות יהיה טוב שבעתיים.תהני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בעד טיפים. לא יודעת כמה נהוג
גליה27/07/2012תדבר אליי במספרים בבקשה. לפחות טווח.
אני רוצה לתת ולא רוצה לצאת קמצנית !
בבקשה מספרים. מה יירצה חופף ? מה יירצה ספר ? מה יירצה עושה גוונים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפים במספרה תגובת מעצב שיער
רוי מזרחי27/07/2012לחופף ולפניסט מקובל לתת בין 15 ל 25 ש"ח
לספר מקובל לתת בין25 ל35 ש"ח
לעושה גוונים מקובל לתת כ50ש"ח
מקווה שעזרתי
רוי מזרחי מעצב שיער רמת גן
03-6780406* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מוגזם קצת?
גליה28/07/2012אני באמת שואלת ולא מתריסה...
ראיתי את השרשור, ונראה לי שזה הגזמה. אני נוהגת לתת לחופף 10 שקלים, לספר 20 שקלים ולגוונים 30 שקלים. לא חשבתי שהם לא ירגישו טוב עם זה.
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפים במספרה
רוי מזרחי29/07/2012מה שאת נותנת זה יפה יישר כח.
גם אני לא התכוונתי להגזים אולם טיפים מונעים בעיקר משרות אבל גם משתנים לפי אזורים ומהמחירים הנהוגים באותה מספרה.
הכותב הינו בעלים של מספרה ברמת גן
03-6780406* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדעתי בעניין הטיפים
גלית18/08/2012מאד תלוי במחירים שגובים במספרה. אם מדובר במספרה יוקרתית אז גם הטיפים בהתאם, ואם במספרה עממית אז טיפים נמוכים יותר (גג 10 ש"ח). ממש כמו במסעדות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפ...
קולגה28/07/2012טיפ נותנים לאותו אחד שעשה את המקסימום בשבילך...בדרך כלל זה לחופף או לאסיסטננט או לחילופין חלקי את הסכום שרצית להשאיר בשביל שניהם ככה תצאי בסדר וכולם יעריכו את אותך כלקוחה מסופקת וגם יתנו לך את השירות המבוקש בעתיד אקסטרא עלקוחה שיודעת להעריך עבודה קשה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפים לחופף ולספר - תגובה
ארז שרביט13/08/2012הכי פשוט-
ביציאה תני את הטיפ למנהל/מנהלת הקבלה, ותגידי לצוות שהשארת טיפ אצל מנהלת הקבלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)