התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    ליר
    30/07/2012

לארז שלום

אני בעלת שיער שחור-וצובעת פעם בחודשיים .

מבקשת לדעת האם חשוב להשתמש בשמפו לשיער צבוע? ואם כן כיצד אדע מהו השמפו המתאים לי. השיער מאוד יבש בגלל הצבע ולאחר קרמים למינהם עדיין לא מצאתי את הדבר המתאים. בנוסף משתמשת גם בסרום- במה אוכל להשתמש ע"מ שהצבע יראה חזק ועם ברק ולא יבש ודהוי.

אשמח לעזרתכם

ליר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

• ארז שביט-ממתינה לתגובה

ליר
    01/08/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות - תגובה

ארז שרביט
    06/08/2012

הי ליר,
    כפי שאת מתארת השיער שלך יבש, ולאחר צביעה הוא מתייבש אף יותר (כיום ניתן להשתמש בצבעים ללא אמוניה ועם ברק מוגבר שמייבשים פחות את השיער).
    בדרך כלל אני ממליץ לאישה עם שיער יבש וצבוע, להשתמש בקרסטס שמפו ומסיכה מסדרת כרומה ריפלקט- השמפו הוא בן מרואר והמסיכה כרומה ריפלקט. לאחר החפיפה הייתי ממליץ להשתמש בשמן אלקסיר, שיש לו תכונות מרככות. ניתן להשתמש בו לפני או אחרי היבוש. אני בטוח שתרגישי שיער הרבה יותר רך ונעים למגע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו