מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחליק שיעריעל22/02/2008
שלום, יש לי שיער ארוך עד אמצע הגב והוא לא ממש חלק. הוא גם לא מתולתל. כשהוא מתיבש הוא גלי וקצת מתנפח- כלומר לא מסודר מי יודע מה יפה ולכן אני מחליקה אותו עם מחליק שיער של בייבי ליסט מבית שוקי זיקרי . הבעיה עם המכשיר הזה הוא : שהחום שלו יורד יחסית מאוד מהר. כלומר: הוא מגיע למקסימום של החום שלו ואז כשאני מעבירה אותו על שיער קצת לח אז הטמפרטורה יורדת ואז גם ההחלקה לוקחת יותר זמן. בנוסף- המלקחיים שלו לא כל כך רחבות- אם היו לו מלקחיים רחבות יותר אז אני מאמינה שההחלקה היתה לוקחת פחות זמן בהתחשב בעובדה שיש לי שיער ארוך.
אני מאוד רוצה לשמוע את עצתכם באשר למחליק שיער של חברה אחרת אשר גם בעל מלקחיים רחבות וגדולות יותר וגם שמגיע לטמפרטורה גבוהה יותר.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אתם לא עונים לי?
יעל24/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוש
רונן פלג24/02/2008בשום אופן אסור לעבור עם מחליק קרמי על שיער רטוב או לך את פשוט מבשלת את השיער!!!!!!!!!
1-לאחר החפיפה עללייך להניח חומר מגן פפני חום
2-לייבש בעזרת פן למצב של ייבוש סופי
3-החום המומלץ הוא 180 מעלות במקסימום מעבר לכך את עלולה להסב נזק בלתי הפיך לשיערך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
יעל24/02/2008המחליק שלי לא מגיע ל180 אלא המקסימום שלו הוא 25. ולכן הוא מתקרר יחסית מאוד מהר. האם אתה יכול להמליץ לי על מחליק מחברה אחרת שגם המלקחיים שלו יותר גדולים ורחבים? כי אני עומדת לקנות מחליק חדש וחבל לי לזרוק את הכסף סתם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחליק לשיער
רונן פלג25/02/2008היי שוש
קודם כל אני מצטער שלא הספקתי לענות לך יותר מהר.
כמה חוקים מאוד ברורים לגבי מחליק לשיער.
1. חייבים לשים קרם הגנה מפני החום של המחליק.
2. השיער חייב להיות 100% יבש.... זה מאוד חשוב כי ככה את יכולה להרוס ולייבש לך את השיער.
3. מאוד חשוב שהמחליק יהיה דיגיטלי ורמת הגבוהה חייבת להישאר כל הזמן על אותו מספר , באם המספרים כל הזמן משתנים משהו לא תקין עם המוצר ויש לשלח=וח אותו לבדיקה.
4. זה ממש לא משנה אם המחלקיים רחבות רות צרות זה הכל עניין של נוחיות ופרקטיקה.
אני משתמש עם מחלקיים של "גדעון קוסמטיקס" קצת יקר מאוד מקצועי .
בהצלחה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה אני יכולה לקנות מחלקיים כשלך?
יעל26/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה פעם אתה עונה ופעם לא?
יעל27/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחליק לשיער
רונן פלג01/03/2008ניתן להשיג במספרות שעובדות עם מוצרים של אינדולה ......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)