מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאת החלקה ברזילאיתסיון16/08/2012
שלום,
לפני חודש עשיתי החלקה ברזילאית יש לי שיער גלי ונפוח. אני חושבת שההחלקה לא תפסה. הספר אמר לי לפני ההחלקה שאין בה את החומר שמסרטן ואני אצטרך לייבש את השיער עם פן כדי שיהיה חלק או שיהיה קצת גלי אבל בריא. שבועיים אחרי ההחלקה והשיער נראה "גרוע", אחרי חפיפה (בשמפו ללא מלחים כמובן) כאשר השיער מתייבש הוא מתנפח מאוד ונהיה מתולתל ולא מסתדר ואם אני עושה פן השיער לא לגמרי חלק ואחרי מעט זמן הוא חוזר להיות גלי ולא יפה.
דיברתי עם הספר פעמיים והוא אמר לי שאין מה לעשות ולא הפסיק לתרץ שבקיץ יש לחות ובגלל זה השיער חוזר להיות גלי.
יש לי מספר שאלות לעלות :
1. האם זה הגיוני שאחרי שבועיים השיער אמור להראות כך?
2. הוצאתי כל כך הרבה כסף ולא קיבלתי שום תמורה דיברתי עם הספר אבל הוא לא מוכן לקחת אחריות מה עושים?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה בבקשה
סיון26/08/2012זה מאוד דחוף לי אני אשמח לתגובה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאת החלקה ברזילאית - תגובה
זאב לוין26/08/2012סיון שלום,
האם שיערך מכיל גוונים בהירים(בלונדינים)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה ברזילאית - תגובה
סיון12/09/2012לא, השיער שלי נצבע פעם אחרונה לפני חצי שנה בצבע שיער חום.
ברצוני לשאול שאלה נוספת, האם בהחלקה ברזילאית צריך לעשות פן אחרי כל חפיפה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה יפנית
סיון27/10/2012תענו לי בבקשה זה ממש דחוף לי!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)