פן ותלישת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פן ותלישת שיער
    ספיר
    25/08/2012

שלום
    אני עושה פן פעם בשבוע כבר חצי שנה וקראתי לא מזמן שמתיחה של שיער ותלישה שלו יכולות לגרום לזקיק השיערה להיחלש ואפילו להפסיק לתפקד.
    האם בעצם הפן מסוכן לשיער שלי? הרי הספר מותח לי את השיער ומחליק אותו וברור שגם נתלשות שיערות תוך כדי....
    עוד שאלה קטנה -הספר שלי לא מוכן שאשים כלום על השיער שלי לפני הפן לא תרסיס הגנה מחום ולא סרום הגנה פשוט כלום! הוא שם לי סרום אחרי הפן, אבל מה זה שווה הסרום הזה אחרי שנזק כבר נעשה לשיער?? האם יש איזשהו חומר שניתן למרוח על השיער לפני הפן וימנע את שריפה של השיער וקצוות מפוצלים? (חשבתי על הנקטר תרמיק, אבל הוא ממש ממש יקר!)
    תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פן ותלישת שיער

הוספת תגובה

• שלום ספיר

אנג'לה טטרו
    26/08/2012

נכון שמתיחה ותלישה של שיער היא לא טובה בגלל זה את עושה פן אצל הספר הוא אני מניחה מקצועי ויודע איך לעשות פן בצורה נכונה
    ובקשר לחומר לפני פן זה מומלץ מאוד יש היום מוצרים מעולים לפני פן ששומרים על השיער

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פן ותלישת שיער - תגובה

זאב לוין
    26/08/2012

ספיר שלום,
    אני ממליץ לך להשתמש בחומר הגנה מפני החום.
    ואין שום בעיה להשתמש בסרום לאחר הפן.
    שבוע טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו