מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לצבוע שיער בגיל צעירקטיה29/08/2012
אני בת 15 וחצי ובפעם הראשונה שצבעתי שיער היה בגיל 12 ובשנה האחרונה אני צובעת את השיער כל חודשיים לצבע שחור ואני גם משתמשת בפן ומחליקי שיער להחלקה כי יש לי שיער מתולתל מאוד. עכשיו השיער שלי מאוד יבש ולפעמים יש לי קצוות מפוצלים ושרופים ולפעמים גם נשירה חזקה. אני רוצה לצבוע לצבע חום בהיר בלונד ובמקור יש לי שיער חום כהה. אני יודעת שזה עלול לפגוע עוד יותר בשיער ואני מפחדת שהוא יהיה ממש שרוף והנשירה תתחזק (יש לי שיער ממש ארוך). רציתי לדעת האם זה עלול לקרות ומה יכולים להיות הנזקים ,ובמקרה שזה קורה מה אני יכולה לעשות או במה להשתמש כדי לשפר את המצב שיהיה לי שיער בריא יותר. תודה מראש:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצבוע שיער בגיל צעיר - תגובה
ארז שרביט03/09/2012הי קטיה,
ראשית, את צובעת את השיער מגיל מוקדם, לטעמי אפילו מוקדם מדי.
אני מציע לך- עזבי את הצבע, את ההחלקות, תתחברי לטבעי שלך, לטבע.
אני בטוח שאת נראית מקסים גם בלי החלקה וצבע, יהיו לך עוד מספיק שנים לעשות שינויים ולהנות מהם.
תקופה של שנה בלי לצבוע ולהחליק תחזיר את השיער למצב הקודם שלו.
אם בכל זאת תחליטי לעשות, תדעי שלהבהיר עכשיו את השיער זה יגרום לפגישה ישירה במרקם השערה, וזאת לפי כל הנתונים שהצגת כאן (החלקה, צביעה וכדו')
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)