מתלבט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתלבט
    DAVID
    03/09/2012

שלום לצות המכובד
    אני מתלבט איך לשנות את מראה שערי.אני בן 43 בעל שיער קצר לבן מאחורובצדדים ומקדימה אפור.מכיון שאינני רוצה להראות מגוחךכמו שאני רואה הרבה גברים צעירים ממני צובעים והתוצאות מחרידות,רציתי לדעת אם יש אפשרות לצבוע רק בצדדים ומאחור אבל אם רשום להשאיר את החומר 5דקות ,אני אשים אותו 2-3 , רק בצדדים , מאחור, ומעט בקדמת הראש, על מנת לא לצבוע אלא לנסות"לשחזר" את הגוון שלפני שהאפרתי ו-היה חום.בכלל אני מפחד משינוי ,אשמח לשמוע אם התהליך שצינתי בא בחשבון ואשמח לכל עצה לאור המצב שהבאתי
    המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתלבט

הוספת תגובה

• מתלבט - תגובה

ארז שרביט
    09/09/2012

הי יניב,
    אם זו הפעם הראשונה שאתה מתכוון לעשות שינוי, הייתי ממליץ לך, לפחות בפעם הראשונה לגשת למעצב שיער מקצועי ולהתייעץ איתו פנים מול פנים.
    נסיון בעבודה ביתית עם צבע עלול להוליד תוצאות לא רצויות (כמו שכתבו כאן בשבוע שעבר בפורום), כך שלפחות בפעם הראשונה- כדאי ומומלץ לגשת למעצב מקצועי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו