מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתלבטDAVID03/09/2012
שלום לצות המכובד
אני מתלבט איך לשנות את מראה שערי.אני בן 43 בעל שיער קצר לבן מאחורובצדדים ומקדימה אפור.מכיון שאינני רוצה להראות מגוחךכמו שאני רואה הרבה גברים צעירים ממני צובעים והתוצאות מחרידות,רציתי לדעת אם יש אפשרות לצבוע רק בצדדים ומאחור אבל אם רשום להשאיר את החומר 5דקות ,אני אשים אותו 2-3 , רק בצדדים , מאחור, ומעט בקדמת הראש, על מנת לא לצבוע אלא לנסות"לשחזר" את הגוון שלפני שהאפרתי ו-היה חום.בכלל אני מפחד משינוי ,אשמח לשמוע אם התהליך שצינתי בא בחשבון ואשמח לכל עצה לאור המצב שהבאתי
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתלבט - תגובה
ארז שרביט09/09/2012הי יניב,
אם זו הפעם הראשונה שאתה מתכוון לעשות שינוי, הייתי ממליץ לך, לפחות בפעם הראשונה לגשת למעצב שיער מקצועי ולהתייעץ איתו פנים מול פנים.
נסיון בעבודה ביתית עם צבע עלול להוליד תוצאות לא רצויות (כמו שכתבו כאן בשבוע שעבר בפורום), כך שלפחות בפעם הראשונה- כדאי ומומלץ לגשת למעצב מקצועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)