מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דילול שיער עבה ונפוח שמרגיש גליספיר13/10/2012
שלום,
שיערי עבה ונפוח. השיער שלי בין חלק לגלי, הוא מרגיש גלי כשמעבירים עליו את היד, אבל בצדדים או נראה חלק גולש.
הסתפרתי לפני חודש ועשיתי דירוג. חשבתי שאם אעשה דירוג תירד הנפיחות.
הנפיחות לא ירדה, נשארה כמו שהיא.
הוא נפוח טבעי, אני לא משתמשת בפן, לא במחליק, לא צובעת שיער וכל דבר אחר.
השיער שלי ישר כשהוא מתייבש מתחיל להתנפח, והוא גם עבה אז הנפיחות יותר נראית לעין,
ואני גם מתקשה לסדר אותו.
חשבתי לעשות דילול, אבל אז שמעתי שכמה זמן לאחר דילול, השיער מתנפח יותר.
האם זה נכון? אולי יש סוגים שונים של דילול, כאלה שלא מנפחים לאחר מכן?
ומה טווח המחירים של דילול בלבד (לא כולל תספורת,לא כולל כלום)? שמעתי שלא יקר, אפילו זול.
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילול שיער עבה ונפוח - תגובה
זאב לוין14/10/2012דילול בשום פנים ואופן לא לעשות מכיון שזה מגביר את הנפיחות בשיע פי שניים או פי שלוש אני ממליץ לעשות רק החלקה עדינה {פתיחת תלתלים} יעזור לך להוריד את הנפח בשיער
זאב לוין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)