החלקת שיער ריבודניג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקת שיער ריבודניג
    מזי
    15/10/2012

נשים תזהרו החלקה יפנית יש כל מיני סוגים אסור לעשות על שיער צבוע בבלונד אני עשיתי לפני כחודש החלקה ריבודניג אצל רוני חתוכה שלא דאג ליידע אותי שאסור כי אצלו במספרה יותר חשוב כמה החלקות עשו באותו יום וכמה כסף הכניסו וכל השיער שלי נשרף ובמקום להיות חלק הוא נהיה ליפה למי שיש פתרון אשמח .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקת שיער ריבודניג

הוספת תגובה

• החלקת ריבונדינג מס' 1

קולגה
    22/10/2012

החלקת שיער ריבונדינג הינה החלקה מדהימה ומושלמת וניתן לעשות גם על שיער מובהר אך תלוי מה דרגת הבהירות ומצב השיער!!!
    מאחר ויודעים מיהו רוני חתוכה אין סיכוי שיעשה משהו שיש בו דרגת סיכון ולא יידע מראש את הלקוחה מהיכרות אישית שלי אותו...כך שאם יש לך בעיה היית צריכה לגשת או להתקשר אליו והיה עוזר לך בשמחה כי זהו השירות שלו. אנשים חושבים שהם קונים החלקה, ולא מבינים שהם ''קונים'' אבחנה של בעל מקצוע בשביל זה הם הולכים לייעוץ..רק בגלל פורומים מעין אלה אנו מבינים שהם נועדו להשמיץ אנשים ולא שירות לקוי...לצערי.
    רוני חתוכה מבצע החלקות שיער מושלמות על בסיס יומי קבוע וזו מהות עבודתו כך שלא משנה כמה הוא עובד הוא חייב לתת את השירות והאחריות ולקוחה גשו לבדוק לראות להתרשם ורק אז להבין ולראות מי האיש המקסים הזה ולהבין שפורומים הן פיקציה של ספרים מעצבי שיער ועוד ללא חיים!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוני חתוכה, לא נמאס לך לפרגן לעצמך?

לקוחה מאוכזבת
    22/10/2012

אולי במקום לכתוב לעצמך כל הזמן פידבקים חיוביים מפוברקים באינטרנט,
    תתחיל להפנים שיש לך הרבה מאוד לקוחות מאוד לא מרוצות בלשון המעטה, עם מפח נפש ושיער הרוס כתוצאה מהעבודה הכושלת שלך ושל העובדים הלא מקצועיים שלך.

לא יעזור לך לטאטא את כל הביקורות השליליות ולהתכחש אליהן. ואתה רק יורה לעצמך ברגל. אבל כנראה אתה עוד לא מבין את זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל כך מפרגן לו...

קולגה
    22/10/2012

כנראה את בחורה או ספר מאוד ממורמרים וצריכים לחפש בפורומים פסיכולוגים או פסיכיאטרים במקום להכפיש אנשים כאן בפורום אז לכו לחפש לכם חיים וככל שתדברו ככה הוא גדול יותר משמע הוא קיים יש המון מה ללמוד ממנו ושמח מאוד שמצליח לתת לך לחשוב שזה הוא כי אם כבר ללמוד אז רק ממנו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו