שיער יבש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער יבש
    עומר
    12/11/2012

כל פעם כשאני אחרי מקלחת יש לי מן שערות קטנות כאלה שקופצות.. יש לי תספורת די קצרה ושגרתית פשוט השיערות הקטנות האלה עומדות ולא משנה מה אני אעשה.. כשאני יוצא מהמקלחת השיער חלק ויפה אבל אחרי 2 דקות הוא כבר מתייבש ונשארות השיערות הקטנות האלה שעומדות. אפשר לתקן את זה? תודה לעוזרילעוזרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער יבש

הוספת תגובה

• שיער יבש - תגובה

ארז שרביט
    12/11/2012

היי

מציע לך למרוח שמן אלקסיר לפני היבוש (מבית קרסטאס), ואז לייבש עם הפייה של הפן לכיוון הרצפה (מלמעלה למטה).

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! ועוד משהו

עומר
    12/11/2012

זה מתאים גם לשיער עבה? כי השיער שלי לא כל כך חלק.. רק אחרי מקלחת ובשאר הזמן הוא עבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער יבש - תגובה

זאב לוין
    13/11/2012

כן אפשר לקנות ספריי שניראה
    פריז קאנטרול
    ולהשפריץ על השיער

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו