מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקת משי? או לא?ענבל26/12/2012
קיבלתי מתנה גרופון להחלקת משי בירושלים, הספר הסביר לי שהתהליך לוקח שעתיים בלבד ולאחר מס חודשים יש צורך בחזרה על כל התהליך על כל השיער כולו ולא רק על השורשים, מקצת בירור ברשת זה השמע לי יותר כמו החלקה ברזילאית... האם הוא עושה את זה בשם החלקת משי? איך אני יודעת שאני מקבלת את מה שהוא אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקת משי? או לא? - תגובה
אלירן הרוש26/12/2012הי יש החלקה שנקראת משי היא של אינדולה השם המדויק שלה הוא סילק סטרייט!
אם זו ההחלקה שהוא הציעה לך היא מאוד טובה !
תבדקי איתו שזו ההחלקה שהוא מדבר עליה וזה בסדר לשיער ללא גונים התוצאה מאוד טבעית
בהצלחה(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדובר על החלקת CHI
ענבל26/12/2012כבעלת שיער מתולתל גלי, בריא ומלא עם גוונים מאוד עדינים ורק על חצי ראש
ממולץ? אני קוראת על כ"כ הרבה קטסטרופות שקצת איבדתי את הביטחון...
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדובר על החלקת CHI - תגובה
אלירן הרוש27/12/2012זו החלקה ברזילאית!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק להבין, החלקת "משי" CHI
ענבל27/12/2012והחלקה ברזילאית זו אותה החלקה? הוא בפרוש הסביר לי שהוא לא עושה
ברזילאית כי זה נאסר ע"י משרד הבריאות,ברשת יש הממון פרסומים על CHI
כהחלקת משי המותרת? אפשר בבקשה לעשות לי קצת סדר כי ממש הלכתי לאיבוד...
תודה על המענה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק להבין, החלקת "משי" CHI - תגובה
אלירן הרוש30/12/2012הי לפי מה שידוע לי chi היא סוג של ברזילאית את יכולה לבדוק איתו אם הוא יכול להראות לך אישור של משרד הבריאות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר מדוייק!!!
רוני חתוכה30/12/2012שלום רב
אני מתייחס רק למשהו שלא ברור כלל...
CHI הינה החלקה יפנית חד משמעית והינה מיוצרת בארה''ב ומיועדת גם לשיער מובהר אך מותאם לסוג שיער מסויים....ובאישור משרד הבריאות!!!
אין כלל החלקה ברזילאית CHI!!!
החלקת משי קראטין הינה עובדת בשיטה הברזילאית אך ללא פורמלין כלל בטיחותית וללא המתנת חפיפה של 3 ימים ןלמעשה ניתנת לחפיפה לאחר כ-4 שעות בלבד!!!
מקווה שעזרתי...שבוע טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)