החלקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקה
    מאי
    23/01/2013

שלום,
    אני חייה על מחליק כבר 3 שנים ואני נורא רוצה לעשות החלקה.
    השיער שלי יחסית דק, יבש ויש לי נשירה.
    אני ממש מפחדת שהחלקת השיער תגרום לנזק גדול יותר כמו נשירה מטורפת או שריפת השיער.
    גם כל הקטע של החומרים הכימים נורא מפחיד אותי אז ביררתי קצת על הנושא והבנתי שהחלקה יפנית מאושרת ע"י משרד הבריאות..השאלה עד כמה זה נכון?
    קראתי קצת תגובות פה וראיתי שצריך להתאים את ההחלקה לפי השיער, איך הבדיקה הזאת נעשית?
    ואיך אני יכולה לדעת אם הספר חאפר או לא? אני נורא מפחד מנזק תמידי.
    יש לך המלצות על מקום אמין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקה

הוספת תגובה

• המשך

מאי
    23/01/2013

שכחתי לשאול גם מה טווח המחירים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

רוני חתוכה
    24/01/2013

שלום קרן...
    החלקה יפנית קיימת כבר 12 שנה ולא כל מה שמשרד הבריאות מאשר הינו נכון, ולראיה החלקה ברזילאית עדיין מאושרת תחת השם''מסיכת קרטין''.לכן החלקה יפנית הינה בטוחה ומעולה.
    עכשיו חשובה האבחנה של בעל המקצוע לתוצאה המושלמת, כי גם עם החומר הכי טוב אפשר לשרוף שיער.
    טווח המחירים הינו עומד בין 1000-3000 ש''ח בגדול.(אצלי זה 1000 ש''ח בלבד.)
    מזמין אותך לייעוץ כדי להביא אותך לתוצאה הרצויה ומאחר וזה מה שאנו עושים יום יום ובאופן קבוע...!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו