מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער לבן זכוכית לא קולט צבערונן פלג26/01/2013
שלום רב, אני בת 46. צובעת שיער מגיל 30 כשהחל לצוץ שיער שיבה. מתברר שיש לי שיער לבן זכוכית. כיום כמעט 100% מאחור פחות מקדימה. הולכת לאותה מספרה כבר 15 שנים. בפעם שלפני האחרונה הצבע תפס מצוין וכך היה תמיד. ביום חמישי האחרון משום מה הצבע לא נקלט כהלכה ונשאר הלבן. הספר אמר שכנראה שיער הלבן זכוכית שלי לא קולט יותר צבע והזמין אותי לצביעה חוזרת. האומנם ייתכן דבר כזה ? מה עושים כדי לצבוע שיער לבן זכוכית ? אין פתרון ? אני בלחץ מיום חמישי. מהו תהליך הפיגמנטציה ? הספר טוען שיש לצבוע קודם עם מי חמצן (הבהרה) ואחר כך למרוח את הצבע. אשמח לכל רעיון וחידוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צביעת שיער לבן זכוכית - תגובה
רוני חתוכה26/01/2013שלום רב
טעות...הספר לא צריך לעשות הבהרה כלל!!!
פיגמנטציה זה מריחת הצבע בלבד על השורש ללא חמצן ורק לאחר מכן מכן מורחים את הצבע רגיל עם חמצן על כל שורשי השיער...
או שייתכן ועבר לחברה אחרת או ייתכן שאין לו את הגוון שלך או שכח את המינון הנכון של הצבע...ייתכנו המון פרמטרים למה זה לא עובד אצלך ולאו דווקא מהסיבה הנכונה.
לעניות דעתי אין לך בעיה כלל כל שיער שיבה ניתן לצבוע בקלות כשעושים זאת נכון ולא להאשים את השיער.
בטכנולוגיית הצבעים היום הכל אפשרי וללא מגבלה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)