מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקת שיערליטל13/02/2013
היי, אני מבררת בשביל אחותי שנמצאת בחו"ל והיא רוצה לעשות החלקה. (קשה לה להבין את השפה במקום שהיא נמצאת בו אז אני מבררת בשבילה שהיא תוכל להגיד לספר איזה החלקה לעשות לה)
היא מחליקה את השיער עם מחליק כמעט בכל יום. עד לפני שנתיים היא הייתה עם גוונים , היום השיער שלה מגיע קצת מתחת לכתפיים.
חשוב גם להגיד שהיא ספורטאית שמזיעה כל יום (גם בשיער) הייתי רוצה לדעת איזה החלקה עדיפה, ומה היתרונות והחסרונות בכל החלקה:
RE-BONDING X
יוקו סיסטם
החלקה צרפתית של לוריאל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי??????
ליטל16/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקת שיער - תגובה
רוני חתוכה16/02/2013שלום רב...
בקשר לשאלותייך,לא ציינת מה קורה היום עם הגוונים האם נשארו גוונים וכמה...???
האם שיערה טיבעי או צבוע...???
חשוב לדעת פרמטרים בשיער כדי להעניק לך תשובות מדוייקות...!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוני
ליטל16/02/2013תודה על התשובה, ואני שמחה לראות שאתה בעל מקצוע מדוייק בכך שאתה רוצה לדעת בדיוק מה מצב השיער שלה :)
היא לא עושה גוונים כבר שנתיים, היא צובעת פעם בחודש או חודשיים את השיער... אני מניחה שהגוונים נמצאים על קצוות השיער אבל לא רואים אותם.
חשוב לי להגיד שהיא משתמשת כל הזמן בפאנים ובמחליקי שיער ולכן השיער שלה יבש... (היא כן משתמשת במסכות שיער איכותיות.)
אשמח מאוד לתשובה!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוני - תגובה
רוני חתוכה17/02/2013שלום ליטל...
תודה רבה על המחמאה...או.קי...מאחר ואחותך צובעת את שיערה והגוונים כבר נמצאים בקצוות היא יכולה לעשות את היוקו סיסטם בלבד...חשוב לדעת טקסטורת שיער כגון:עבה חלק גלי מתולתל גלי וכו'...כדי להתאים את סוג ההחלקה לחוזקה של השיערה אך בעיקרון יוקו סיסטם תעשה לה את העבודה בצורה מושלמת אך חשוב שבעל המקצוע שם יעשה את האבחנה בצורה ראוייה אחרת המצב עלול להיות לא טוב כי גם בחומר איכותי וטוב כמו יוקו אם לא מאבחנים כראוי אז יראה בהתאם...כמו כן אם יש לה את הטיפוח האישי והיא לא מזלזלת יאמר לזכותה שאיכות שיערה יהיה יפה מאוד גם בטווח הארוך....בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)