החלקת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקת שיער
    ליטל
    13/02/2013

היי, אני מבררת בשביל אחותי שנמצאת בחו"ל והיא רוצה לעשות החלקה. (קשה לה להבין את השפה במקום שהיא נמצאת בו אז אני מבררת בשבילה שהיא תוכל להגיד לספר איזה החלקה לעשות לה)
    היא מחליקה את השיער עם מחליק כמעט בכל יום. עד לפני שנתיים היא הייתה עם גוונים , היום השיער שלה מגיע קצת מתחת לכתפיים.
    חשוב גם להגיד שהיא ספורטאית שמזיעה כל יום (גם בשיער) הייתי רוצה לדעת איזה החלקה עדיפה, ומה היתרונות והחסרונות בכל החלקה:
    RE-BONDING X
    יוקו סיסטם
    החלקה צרפתית של לוריאל.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקת שיער

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי??????

ליטל
    16/02/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקת שיער - תגובה

רוני חתוכה
    16/02/2013

שלום רב...
    בקשר לשאלותייך,לא ציינת מה קורה היום עם הגוונים האם נשארו גוונים וכמה...???
    האם שיערה טיבעי או צבוע...???
    חשוב לדעת פרמטרים בשיער כדי להעניק לך תשובות מדוייקות...!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרוני

ליטל
    16/02/2013

תודה על התשובה, ואני שמחה לראות שאתה בעל מקצוע מדוייק בכך שאתה רוצה לדעת בדיוק מה מצב השיער שלה :)
    היא לא עושה גוונים כבר שנתיים, היא צובעת פעם בחודש או חודשיים את השיער... אני מניחה שהגוונים נמצאים על קצוות השיער אבל לא רואים אותם.
    חשוב לי להגיד שהיא משתמשת כל הזמן בפאנים ובמחליקי שיער ולכן השיער שלה יבש... (היא כן משתמשת במסכות שיער איכותיות.)
    אשמח מאוד לתשובה!
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרוני - תגובה

רוני חתוכה
    17/02/2013

שלום ליטל...
    תודה רבה על המחמאה...או.קי...מאחר ואחותך צובעת את שיערה והגוונים כבר נמצאים בקצוות היא יכולה לעשות את היוקו סיסטם בלבד...חשוב לדעת טקסטורת שיער כגון:עבה חלק גלי מתולתל גלי וכו'...כדי להתאים את סוג ההחלקה לחוזקה של השיערה אך בעיקרון יוקו סיסטם תעשה לה את העבודה בצורה מושלמת אך חשוב שבעל המקצוע שם יעשה את האבחנה בצורה ראוייה אחרת המצב עלול להיות לא טוב כי גם בחומר איכותי וטוב כמו יוקו אם לא מאבחנים כראוי אז יראה בהתאם...כמו כן אם יש לה את הטיפוח האישי והיא לא מזלזלת יאמר לזכותה שאיכות שיערה יהיה יפה מאוד גם בטווח הארוך....בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו